Το συγκινητικό "αντίο" της Ελένης Μενεγάκη στον Θεόδωρο Νιτσιάκο

 Στο κλείσιμο της εκπομπής «Ελένη», η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη θέλησε να αποχαιρετήσει τον Θεόδωρο Νιτσιάκο και τα λόγια της για τον επιχειρηματία που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ήταν συγκινητικά.

«Δεν θα μπορούσαμε να μην πούμε δυο λόγια για έναν πραγματικά σπουδαίο άνθρωπο, που έφυγε από τη ζωή έτσι ξαφνικά. Τόσο ξαφνικά που κι εγώ όταν μου έστειλαν μήνυμα, δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι είναι αληθινό. Όταν άκουσα όμως ότι ο Θεόδωρος Νιτσιάκος έχασε τη ζωή του στο αγαπημένο του χωριό, στο χωριό που μεγάλωσε, στο χωριό το οποίο τις περισσότερες εποχές του χρόνου ήταν εκεί. Πρώτον γιατί το αγαπάει, δεύτερον γιατί αγαπούσε πάρα πολύ το κυνήγι. Όλα αυτά τα χρόνια μας λέει για το χωριό του, θέλω να ανέβουμε να φάμε αγριογούρουνο, να σας πάω βόλτες, να δείτε τι ωραίο χωριό που είναι η Αετομηλίτσα μου…

Αν σκέφτομαι για κάτι αυτόν τον άνθρωπο στο μυαλό είναι ο Θεόδωρος Νιτσιάκος και η αγαπημένη του οικογένεια, τα Γιάννενα, η Αετομηλίτσα, ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είχε πει όχι για κανέναν από όποιον του ζητούσε βοήθεια. Με είχατε ακούσει να λέω πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια θέλω να στείλουμε πράγματα σε διάφορα μέρη που ούτε καν ρωτούσαν πού. Ένας ωραίος, ευχάριστος, ζωντανός, ανοιχτόκαρδος, αυτοδημιούργητος Έλληνας που τον αγάπησε πολύ ο τόπος του», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της μιλώντας για τον φίλο της. «Μεγάλο σοκ για όλους, μεγάλο σοκ για μας και καταλαβαίνω και στέλνω πραγματικά την αγάπη μου και τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του, στη γυναίκα του, στα παιδιά του που τον αγαπούσαν και τον αγαπούν πολύ και βεβαίως, θα συνεχίσουν την παράδοση στην εταιρεία που εκείνος δημιούργησε σιγά σιγά λιθαράκι λιθαράκι. Καλό ταξίδι να έχει. Γεια σας» κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ