Πεύκη: Τα τελευταία λόγια της 32χρονης στον τραγικό πατέρα πριν πετάξει την 5χρονη και αυτοκτονήσει

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε σήμερα 2 Ιανουαρίου στην Πεύκη όπου μία γυναίκα έριξε τη 5χρονη κόρη της στο κενό από την ταράτσα τριώροφου κτιρίου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με τον ίδιο τρόπο.

Κάτοικοι της περιοχής βρήκαν νεκρή τη γυναίκα αλλά και το κοριτσάκι, ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

«Προχθές ήμασταν μαζί και τρώγαμε και πίναμε και ήταν μία χαρά. Αφού γέλαγε, έπινε, έκανε» ανέφερε ο παππούς της μικρής μιλώντας στους δημοσιογράφους

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star λίγα λεπτά πριν πετάξει το παιδί της από την ταράτσα και πέσει και η ίδια, είχε μιλήσει με τον σύζυγό της στο τηλέφωνο. «Είμαστε καλά» φέρεται να του είπε, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην δουλειά του.

Λίγη ώρα αργότερα η κουνιάδα του τον ειδοποίησε ότι είχε γίνει ληστεία στο σπίτι του. Αδυνατούσε να του αποκαλύψει την τραγική αλήθεια.Όταν έφτασε στο σπίτι τον κρατούσαν για να μην καταρρεύσει. Θρηνώντας για το κοριτσάκι και τη γυναίκα του μονολογούσε «γιατί μου το έκανες αυτό;»

«Λέγαμε ότι αυτή η γυναίκα έχει έναν φοβερό σταυρό. Το παιδάκι μπορεί να ήταν πέντε ετών, αλλά αν το έβλεπες… ούτε ενός ετών» εξήγησε ξαδέρφη του συζύγου της 32χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Παρά τα προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε με το παιδί η 32χρονη δεν το άφηνε στιγμή από κοντά της. Η νηπιαγωγός είχε απέραντη αγάπη για τα παιδιά όμως τον τελευταίο καιρό ελάχιστοι είχαν καταλάβει ότι αντιμετώπιζε προβλήματα.

«Είχε πέσει από την ταράτσα. Είχε πάρει και το παιδί μαζί»

Ο σύζυγός της, ο οποίος ήρθε από τη δουλειά του στο Πικέρμι, δεν ενημερώθηκε αμέσως ότι ήταν νεκρή η κόρη του και η γυναίκα του. Αρχικά του είπαν ότι έγινε ληστεία στο σπίτι και όταν έφτασε στο σημείο αντιλήφθηκε τι είχε γίνει.

Πρώτος έφτασε ο πατέρας του, ο οποίος στις τηλεοπτικές κάμερες έδωσε μια διαφορετική εκδοχή. Όπως είπε, η μητέρα κρατούσε αγκαλιά την κόρη της και έπεσαν μαζί. «Είχε πέσει από την ταράτσα. Είχε πάρει και το παιδί μαζί. Έπεσε μαζί με το μωρό. Έκλεινε τα 5 τον Μάρτιο», δήλωσε ο παππούς της μικρής που βρήκε τραγικό θάνατο.

Η αστυνομία ωστόσο λέει ότι πρώτα έριξε την 5χρονη κόρη από τον φωταγωγό της πολυκατοικίας και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό στον δρόμο στην οδό Κολοκοτρώνη και βρήκε τραγικό θάνατο.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου όπου έμενε η οικογένεια, για να δουν αν εξηγεί τους λόγους της οικογενειακής τραγωδίας.

Το 5χρονο παιδί αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ενώ η 32χρονη μητέρα στο παρελθόν αντιμετώπισε κάποια ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με τον πεθερό της.

 

 

newsbeast

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ