Εξαφάνιση Νικόλα: Ένα νέο στοιχείο δίνει ελπίδες στην οικογένειά του

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του 20χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ και 54 μέρες. 

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο ιδιωτικός ερευνητής, Γ. Τσούκαλης, ο οποίος έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού αεροσυνοδού, χθες το βράδυ ήρθαν στα χέρια του ίδιου και των γονιών του σημαντικές πληροφορίες για τις κινήσεις του Νικόλα. 

Ο Γ. Τσούκαλης αποκάλυψε πως στενός του συνεργάτης στη Δανία επισκέφτηκε έναν νεαρό, με τον οποίο συνομιλούσε ο 20χρονος μέσα από ένα βιντεοπαιχνίδι που έπαιζε μετά μανίας. Μάλιστα, εκτιμάται πως μέσα από αυτό το παιχνίδι επιτήδειοι πλησίασαν τον νεαρό και τώρα τον έχουν παγιδέψει στα πλοκάμια παραθρησκευτικής οργάνωσης στη Δανία ή κάπου άλλου στο εξωτερικό. 

Ο νεαρός φέρεται να έδωσε σημαντικές πληροφορίες στην ομάδα που ερευνά τη δύσκολη αυτή υπόθεση, οι οποίες και αξιολογούνται. 

Επίσης, νεαρή κοπέλα η οποία κατάγεται από την Αλβανία και μένει στη Δανία, τηλεφώνησε στον πατέρα του Νικόλα και του είπε πως είδε έναν νεαρό που έμοιαζε πολύ στον γιο του, στην πόλη, όπου μένει.

Συναγερμός όμως σήμανε, όταν στα χέρια του κυρίου Τσούκαλη έφτασε μία πληροφορία για ένα μουσείο αφιερωμένο στους Βίκινγκς, για τους οποίους έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον ο 20χρονος.

Το συγκεκριμένο μουσείο βρίσκεται στη Σουηδία, διευρύνοντας έτσι το φάσμα των ερευνών και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Μετά από την πληροφορία αυτή, συνεργάτης του κ. Τσούκαλη επικοινώνησε με την Ιντερπόλ και η υπηρεσία με τη σειρά της με έναν υπάλληλο του συγκεκριμένου μουσείου, ο οποίος στο παρελθόν είχε βοηθήσει ουσιαστικά στην απελευθέρωση δύο ατόμων από ένα κοινόβιο, όπου κρατούνταν παρά τη θέλησή τους. 

Να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο του Νικόλα

Ο πατέρας του νεαρού βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με τις δυνάμεις του, όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος στην εκπομπή, να τον εγκαταλείπουν. 

«Ζητάμε πίσω το παιδί μας. Ζητάμε να γίνει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να μάθουμε επιτέλους με ποιους συνομιλούσε ο Νικόλας και ποιοι είναι αυτοί που τον παγίδεψαν. Καθυστερούν πάρα πολύ. Θέλουμε να δείξουν λίγη ανθρωπιά. Ας έρθουν στη θέση μας σαν γονείς», είπε φανερά ταραγμένος. 

Σε αυτό επενδύουν και οι ερευνητές, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να βρουν στοιχεία που θα ρίξουν φως στη μυστηριώδη εξαφάνιση του Νικόλα. 

Αυτό που πιστεύουν είναι πως βρίσκεται κάπου στο εξωτερικό, παρά τη θέλησή του και δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με την οικογένειά του. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Νικόλας τον περασμένο Νοέμβριο είπε στους γονείς του ότι πηγαίνεις το Μιλάνο για δουλειά. Τα τελευταία του ίχνη όμως εντοπίζονται στη Δανία, ενώ η οικογένειά του πιστεύει ότι επιτήδειοι τον προσέγγισαν μέσω του παιχνιδιού που έπαιζε στο διαδίκτυο και τάζοντάς του πράγματα τον παρέσυραν σε καταστάσεις που τελικά δεν είχε φανταστεί ούτε και ο ίδιος. 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ