Βάσω Λασκαράκη: Η προδοσία και το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού

Συνέντευξη στο περιοδικό TV Έθνος παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχει προδοθεί και σε επίπεδο έρωτα και σε επίπεδο φιλίας, ενώ αποκάλυψε πως η απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού δεν είναι κάτι που αποκλείει.

Ο έρωτας είναι για εσάς κινητήριος δύναμη;

Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα που μπορεί να σε κάνει να νομίζεις ότι θα κατακτήσεις τον κόσμο, μπορεί όμως και να σε καταστρέψει. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει ένας έρωτας.

Έχετε προδοθεί;

Ναι, έχω προδοθεί. Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή έρχονται αντιμέτωποι με την προδοσία. Και σε επίπεδο έρωτα και σε επίπεδο φιλίας και στα επαγγελματικά. Είμαι πια στα 40 μου έχουν συμβεί όλα.

Έχουν υπάρξει στιγμές που νιώθετε άβολα όταν εκπομπές αναφέρονται στις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό σας Γιάννη Τσιμιτσέλη; Ή όταν ακούγονται ερωτήσεις για τη σχέση που διατηρείτε με την σύντροφό του;

Δεν κάθομαι να αναλύσω και πάρα πολύ. Αλλά θεωρώ ότι τα πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν δεν χρειάζεται να τα σκαλίζουμε, ειδικά όταν υπάρχουν καινούργιες σχέσεις, γάμοι και συνεχίζουμε τις ζωές μας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Θα προτιμούσα να μην γίνονται, αλλά δεν ασχολούμαι για να τα παρακολουθώ. Θα πρέπει να γίνει κάτι πολύ σημαντικό για να με ενοχλήσει.

Με σύζυγο πια σεφ συνεχίζεται να επιμένετε πως η κουζίνα είναι το βασίλειό σας;

Η κουζίνα είναι το βασίλειό μας. Είναι όντως. Είναι οι ώρες που περνάμε στο σπίτι και μας αρέσει να βρισκόμαστε εκεί.

Ο έρωτας περνά από το στομάχι;

Εννοείται ότι περνά από το στομάχι. Οι άνθρωποι που δεν αγαπούν το φαγητό δεν είναι καλοί άνθρωποι.

Το ενδεχόμενο να γίνεται μητέρα για δεύτερη φορά το σκέφτεστε;

Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι. Αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει!

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ