Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Τένια Μακρή μιλά για την κατάσταση της υγείας του

Για την περιπέτεια υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου μίλησε η Τένια Μακρή, στενή συνεργάτης του σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών.

Λίγες ώρες μετά την είδηση πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και πως νοσηλεύεται διασωληνωμένος πάσχοντας από πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, σε σοβαρή αλλά κρίσιμη κατάσταση, η συνεργάτης του πριν από χρόνια, Τένια Μακρή μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος « ιεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ “στις 4/1/2020 στις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση».

 

Η επί πολλά χρόνια συνεργάτης του Ανδρέα Μικρούτσικου, Τένια Μακρή/Φωτογραφία: Ndp photos

«Κεραυνοβολημένη» η Τένια Μακρή

Η Τένια Μακρή συνομίλησε με την Σοφία Βόσσου, που βρίσκεται στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου, και δήλωσε «κεραυνοβολημένη». Συγκεκριμένα, είπε: «Μόλις είχα έρθει από το εξωτερικό και πραγματικά κεραυνοβολήθηκα. Μίλησα με τη Σοφία Βόσσου και μου επιβεβαίωσε ότι πράγματι ο Ανδρέας είναι στο νοσοκομείο αλλά να μην ανησυχώ.Έχει λοίμωξη δηλαδή του πνεύμονα. Το θεωρώ φυσιολογικό να έχει συνταραχθεί ο Ανδρέας από το θάνατο του αδελφού του γιατί ξέρουμε όλοι το πόσο δεμένοι ήταν αυτοί οι δυο άνθρωποι το πόσο αγαπιόντουσαν».

 iefimerida.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ