Αγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πιάστηκε στα πράσα, ενώ πήγαινε για νέο φόνο

Ο Δούκας διέταξε τον Μελέτη να βγάλει από τη μέση τον Κυπραίο. Καθώς ο βοσκός που είχε δει τον φόνο του Γιάννου δεν υπάρχει πια, ο Δούκας Σεβαστός θέλησε να ξεμπερδεύει με τον άνδρα, με τον οποίο γνωρίζει πως τον απατά η σύζυγός του Μυρσίνη.

Τα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας στις «Άγριες Μέλισσες» είναι συνταρακτικά.

Ο Μελέτης στήνει καρτέρι στον Κυπραίο και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1, τον τραυματίζει στην κοιλιά.

Ο Μελέτης θα προσπαθήσει να σκοτώσει τον Κυπραίο με τα ίδια του τα χέρια  ωστόσο, δεν προλαβαίνει να αποτελειώσει τον Κυπραίο, καθώς η Ελένη με μια ομάδα συγχωριανών από τον Διαφάνι φτάνουν οπλισμένοι στο σημείο. Ο ενωματάρχης στις «Άγριες Μέλισσες» θα συλλάβει τον έμπιστο του Δούκα Σεβαστού.

Η Ελένη θα βρεθεί από το πρώτο λεπτό στο πλευρό του Κυπραίου, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του στην εξέλιξη της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Την ίδια ώρα, ο Μελέτης αρνείται να ομολογήσει για ποιο λόγο πυροβόλησε τον Κυπραίο, γεγονός που προκαλεί τις υποψίες του χωριού.

Ο Κυπραίος φαίνεται πως γλιτώνει την τελευταία στιγμή τον θάνατο. Ωστόσο, ο μυστηριώδης άνδρας βλέπει ότι το παρελθόν του δεν θα τον αφήσει να προχωρήσει και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα. Ποια είναι η εμπλοκή του στον θάνατο του γιου του Νέστορα; Κι ενώ ο Μελέτης αντιμετωπίζει τον εισαγγελέα για την απόπειρα δολοφονίας του Κυπραίου στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών», ο Δούκας έχει ακόμα πολλά μέτωπα ανοικτά.

Καθώς οι ώρες περνούν, η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Κυπραίος παίζει διπλό παιχνίδι. Πόσο ειλικρινής θα είναι μαζί της, για να καταφέρει να την κρατήσει κοντά του στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες»; Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, η Ελένη οργισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, του ζητάει να μείνει μακριά της, αφήνοντάς τον βαθιά πληγωμένο.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ