Συγκλόνισε η Μάρω Κοντού: Απαγόρευσα στον εαυτό μου να θέλει να κάνει παιδί

 Για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί αλλά και για την στεναχώρια που ένιωσε όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει ένα παιδί μίλησε η ηθοποιός Μάρω Κοντού.

«Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά. Γύρω στα 35 μου το έψαξα στο εξωτερικό και μου είπαν ότι δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, αλλά δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο στα γεννητικά όργανα και θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά 10 χρόνια. Είχα πονέσει τόσο πολύ που απαγόρευσα στον εαυτό μου να θέλει να κάνει παιδί», αποκάλυψε η ηθοποιός στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και ποιο είναι το όνειρό της. Μιλώντας για τη σχέση της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ανέφερε: «Χριστός και Παναγία! Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε ζευγάρι. Δεν ταιριάζαμε καθόλου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ ταιριάζαμε εκπληκτικά στο σινεμά και στο θέατρο, έχουμε παίξει πολύ με τον Λάμπρο. Δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας του, ήταν βωμολόχος από το πρωί ως το βράδυ -αυτό το χιούμορ με βωμολοχία δεν μου αρέσει. Ήταν δύσκολος άνθρωπος».

Για τις πλαστικές επεμβάσεις ανέφερε: «Ο Φίνος μου είπε φτιάξε λίγο τη μύτη σου. Έκανα πλαστική και στο προγούλι και στο μέτωπο. Γιατί να μην το πω»;

Τέλος, αναφέροντας ποιο είναι το όνειρό της, ανέφερε: «Ένα όνειρο κάνω, να πεθάνω στον ύπνο μου. Αυτό ονειρεύομαι και δίνω εντολή. Είμαι τόσο τυχερή, περπατάω, σκέφτομαι, οδηγώ, παίζω στο θέατρο, πίνω καφέ και είμαι εδώ 80+ ετών».

 

πηγή