Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας & το Enter Media Group

Νέος μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας και το Enter Media Group (Έμφασις 91.8 , Life fm 88 , EnterMessinia.gr και EnterMessinia TV). Τα γνωστά καταστήματα αθλητικών ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ για τον άνδρα, την γυναίκα και το παιδί COSMOS Καλαμάτας και τα αγαπημένα σου μέσα κάνουν δώρο σε έναν τυχερό και μια τυχερή από μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ στον καθένα για τις αγορές τους. 

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να διεκδικήσεις και να κερδίσεις τις  δωροεπιταγές  μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό με τους εξής τρόπους:

1)Τηλεφωνικά καλώντας κάθε μέρα στο 27210-91704 σε όλες τις εκπομπές του Έμφασις 91.8 και του Life fm 88

2)Διαδικτυακά μέσω facebook ακολουθώντας τα εξής βήματα:

-Κάνοντας Like στην σελίδα των μέσων μας και την σελίδα COSMOS Καλαμάτας

-Αφήνοντας ένα σχόλιο σου κάτω από το post του διαγωνισμού ταγκάροντας δύο φίλους ή φίλες σου

-Κοινοποιώντας το κείμενο του διαγωνισμού στο προφίλ σου.

3)Διαδικτυακά μέσω Instagram ακολουθώντας τα εξής βήματα:

-Ακολουθώντας την σελίδα του Enter Media Group (πληκτρολόγησε entermessinia) και την σελίδα των καταστημάτων COSMOS (cosmos_kalamata) στο Instagram

-Άφησε το σχόλιο σου κάτω από το post του διαγωνισμού κάνοντας mention δύο φίλους ή φίλες σου.

Η κλήρωση για τις δύο δωροεπιταγές θα πραγματοποιηθεί 31 Δεκεμβρίου στην έκτακτη εορταστική εκπομπή 19.00-22.00 στον Έμφασις 91.8 fm 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

Με συνεχή δυναμική παρουσία χρόνων στην αγορά τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας προσφέρουν όλες τις κορυφαίες μάρκες στην αθλητική ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ για τον άνδρα, την γυναίκα και το παιδί. Under Armour, The North Face, Emerson, Nike, Adidas, Reebok, Salomon, Asics, Converse, BodyΤalk, BodyAction και πολλά άλλα κορυφαία brands  σε περιμένουν να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει,  για να σου προσφέρουν τον αθλητικό εξοπλισμό που θα σου δώσει την μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση.
Σε πλήρη ευθυγράμμιση με όλες τις νέες τεχνολογίες  σε παπούτσι, ρούχο και αξεσουάρ και σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό τους , τα καταστήματα  COSMOS προσφέρουν  την απόλυτη εμπειρία εξυπηρέτησης, κερδίζοντας σε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

H οικογένεια των καταστημάτων COSMOS Καλαμάτας διαθέτει 3 καταστήματα.

Αριστομένους 39 – Καλαμάτα

Ιατροπούλου 20 & Πλατεία Βασ. Γεωργίου – Καλαμάτα

Νέα Είσοδος/OUTLET– Καλαμάτα (το μοναδικό outlet στην περιοχή)

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ