GNTM: Πώς θα αναδειχθεί η νικήτρια – Τα σχέδια για τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων

Σε πλήρη ετοιμότητα για τον μεγάλο τελικό του “Greece’s next top model” βρίσκεται το STAR, ενώ παράλληλα καταστρώνει σχέδια για το “GNTM 3”.

Η νικήτρια θα αναδειχθεί σε μεγάλο ποσοστό και από την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, που φέτος θα έχει πρωτεύοντα ρόλο στον τελικό που θα μεταδοθεί την Πέμπτη. Για να αποφύγει το “φιάσκο” της περσινής χρονιάς όταν το ηλεκτρονικό σύστημα κράσαρε έπειτα από λίγα λεπτά καταγράφοντας τελικά μόλις 30.000 ψήφους, οι ιθύνοντες του STAR παίρνουν μέτρα για να υποδεχθούν μεγάλο όγκο ψήφων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυξήθηκε η χωρητικότητα του server της ιστοσελίδας ώστε να αντέξει ακόμα και 400.000 ψήφους, ενώ πραγματοποιήθηκε και προσομοίωση ψηφοφορίας με πρόβλεψη για 10.000 ψήφους το δευτερόλεπτο.

Η ψηφοφορία θα “ανοίξει” στα τελευταία λεπτά του τελικού που θα είναι live και η ετυμηγορία του κοινού θα συνυπολογιστεί με αυτή των κριτών για την ανάδειξη της τελικής νικήτριας.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το ριάλιτι μοντέλων, το STAR αποφάσισε να προχωρήσει και σε τρίτο κύκλο GNTM τον Σεπτέμβριο του 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές με τους κριτές και όλους τους συντελεστές για τον επόμενο κύκλο θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο. Πηγές από το STAR αναφέρουν ότι το σόου “αντέχει” να μην έχει ακριβώς την ίδια ομάδα σε περίπτωση που υπάρξουν… διαρροές προς άλλα κανάλια.

Ήδη η Έλενα Χριστοπούλου, συζητά με τον ΣΚΑΪ για να λάβει θέση στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks τον Ιανουάριο. Με δεδομένο ότι πέφτει σε κενό χρόνο από πλευράς παραγωγής του GNTM, δεν προβλέπεται κάποια αντίδραση από το STAR, καθώς θεωρείται ότι δεν μπορούν να απαγορεύσουν σε κανέναν συνεργάτη να βρει άλλη δουλειά.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ