Εορταστικός “Χρυσός” Διαγωνισμός από το Enter Media Group και το κατάστημα BM Cosmetics στην Καλαμάτα

Μεγάλος “Χρυσός” Διαγωνισμός από το Enter Media Group (Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV ) και το κατάστημα BM Cosmetics Πολυχάρους 5 στην Καλαμάτα. Χριστούγεννα σημαίνει λάμψη. Και υπάρχει πιο λαμπερό χρώμα από το χρυσό; Αυτό σκέφτηκαν τα BM Cosmetics και το Enter Media Group και έτσι δίνουν την ευκαιρία σε έναν υπερτυχερό ή μια υπερτυχερή να κερδίσει φοβερά προϊόντα ομορφιάς και μακιγιάζ σε μεταλλικές- χρυσές αποχρώσεις. Για την ακρίβεια ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει:

-Μια κρέμα σώματος με λάμψη

-μια μεταλλική σκιά

-ένα μολύβι ματιών σε μεταλλική απόχρωση

-ένα χρυσό κραγιόν γκλιτεράτο

-μια μάσκαρα TOP COAT

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ καλώντας καθημερινά στο 27210-91704 σε όλες τις εκπομπές του Έμφασις 91.8 και του Life fm 88

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί  31 Δεκεμβρίου στην έκτακτη εορταστική εκπομπή των μέσων μας 19.00-22.00 στον Έμφασις 91.8 και εκεί θα αναδειχθεί με μεγάλος νικητής που θα κερδίσει αυτό το υπέροχο πακέτο ομορφιάς. 

 

Ο πιο γνωστός σύμμαχος κάθε γυναίκας για να τονίσει και να αναδείξει την ομορφιά της και να είναι πάντα περιποιημένη και όμορφη είναι τα καλλυντικά. Και ο παράδεισος κάθε γυναίκας είναι το μέρος, όπου θα μπορεί να βρει τεράστια ποικιλία, άριστη ποιότητα και οικονομικές τιμές σε όλα αυτά τα προϊόντα. Στην Καλαμάτα ο χώρος αυτός είναι το κατάστημα ΒΜ cosmetics Πολυχάρους 5.

Στον χώρο του θα βρείτε:

-πλήρη γκάμα των εταιρειών GOLDEN ROSE, ELIXIR, SIXTEEN, MAYBELLINE, MISS COP & CATRINE,

-αξεσουάρ,

-αρώματα τύπου,

-βαφές μαλλιών (WELLA KOLESTON – PERFECT & LOREAL MAJIREL),

-προϊόντα ονυχοπλαστικής, (επαγγελματικά φουρνάκια νυχιών – επαγγελματικά ημιμόνιμα βερνίκια) και

-προϊόντα κομμωτηρίου,

όλα φιλικά στην επιδερμίδα, ελεγμένα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Είτε είσαι επαγγελματίας στον χώρο της ομορφιάς, είτε ιδιώτης, είτε αναζητάς τα καλύτερα καλλυντικά μεμονωμένα, ή σε όμορφα πακέτα για σένα ή για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, το κατάστημα BM Cosmetics είναι η καλύτερη επιλογή.

Κατάστημα BM Cosmetics στην Καλαμάτα Πολυχάρους 5 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2721 303868

Βρείτε το Κατάστημα BM Cosmetics και στο Facebook πληκτρολογώντας  BM cosmetics 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ