Αυτή είναι η τυχερή που κέρδισε τα σκουλαρίκια από τον Έμφασις 91.8 fm και το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοίας Βούλγαρης

Γυναίκα κέρδισε τελικά τα υπέροχα και μοντέρνα σκουλαρίκια στον Διαγωνισμό του Έμφασις 91.8 σε συνεργασία με το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοίας Βούλγαρης στην Καλαμάτα , Φραντζή 13 στο κέντρο της πόλης. Η τυχερή ακροάτρια είναι η κυρία ΕΥΤΕΡΠΗ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ , η οποία μάλιστα πέρασε και παρέλαβε την δωροκάρτα της και αργότερα και το ζευγάρι σκουλαρίκια από το κατάστημα του κυρίου Βούγλαρη. 

Ο Έμφασις 91.8 fm θα ήθελε να ευχηθεί στην νικήτρια να είναι πάντα τυχερή στη ζωή της, αλλά και να ευχαριστήσει τόσο το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοίας Βούλγαρης για αυτό το υπέροχο δώρο, αλλά και όλους τους φίλους και τις φίλες που δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό. Να θυμίσουμε οτι ο διαγωνισμός έτρεχε τηλεφωνικά και διαδικτυακά και όποιος ήθελε να συμμετέχει μπορούσε να το κάνει είτε  καλώντας καθημερινά στο 27210-91704 σε όλες τις εκπομπές του Έμφασις 91.8 και αφήνοντας τα στοιχεία του, είτε μέσω facebook ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα. Ο διαγωνισμός κράτησε έναν μήνα και στις 26 Νοεμβρίου έγινε η μεγάλη κλήρωση, που ανέδειξε νικήτρια την κυρία Γιαννάτου.

Μείνετε συντονισμένοι στα αγαπημένα σας μέσα ραδιοφωνικά και διαδικτυακά γιατί έρχονται κι άλλοι μεγάλοι διαγωνισμοί με πλούσια δώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ