Χάρης Ρώμας – Ρένια Λουιζίδου: Αυτή είναι η πρώτη τους σκηνή στο νέο Καφέ της Χαράς

Η πρώτη συνάντηση είναι απρόβλεπτη. Συναντιούνται χωρίς να το περιμένουν…

Το καφέ της Χαράς επιστρέφει και η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει στο TV ΕΘΝΟΣ και τον Αλέξη Μίχα, ποια θα είναι η πρώτη σκηνή του “Περίανδρου Πώποτα” και της Χαράς Χάσκα στο πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Ποιες θα είναι οι μεγάλες αλλαγές που θα δουν οι τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο;

Αρχικά το «Καφέ της Χαράς» δεν υπάρχει. Έχει καεί από εμπρησμό. Μετά από αυτό λόγω στεναχώριας η Χαρά που είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία είχε διακόψει επαφές με αγαπημένα της πρόσωπα όπως η Σταυρούλα και η Τασία. Έχει εξαφανιστεί κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται. Η Χαρά ζει στην Αυστραλία με έναν νέο σύντροφο στη ζωή της. Η κόρη της, δικηγόρος πια, η Βάλια αποφασίζει να εξιχνιάσει πως έγινε ο εμπρησμός στο «Καφέ της Χαράς». Πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι και η Χαρά πηγαίνει και αυτή για να την πάρει να φύγουν. Η Χαρά λοιπόν έχει μια σχέση, το «Καφέ» δεν υπάρχει, και η Βάλια αποφασίζει να μείνει στο χωριό και να ξανανοίξει το καφέ.

Θα ήθελα λίγο να μου περιγράψεις την πρώτη σκηνή με τον Χάρη Ρώμα. Τι θα δούμε…

Η πρώτη συνάντηση είναι απρόβλεπτη. Συναντιούνται χωρίς να το περιμένουν. Τυχαία. Γνωρίζει βέβαια ο ένας την ύπαρξη του άλλου στο χωριό. Υπάρχει αμηχανία αλλά από τη δεύτερη φράση που ανταλλάσσουν αρχίσουν να κοντράρονται και να διαφωνούν. Και ακολουθεί ο πρώτος καβγάς.

Έχουν όμως συναισθήματα ακόμη ο ένας για τον άλλο;

Δεν έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλο. Η σχέση Χαράς – Περιάνδρου έχει αφήσει κατάλοιπα και αποθημένα. Έχουν παρελθόν που τους ακολουθεί στο σήμερα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ