Συνελήφθη φυγόποινος με ποινές άνω των 60 ετών για ληστείες και άλλα αδικήματα

Σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων για ληστείες, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και άλλα σοβαρά αδικήματα, με συνολική ποινή που ξεπερνάει τα 60 χρόνια φυλάκισης, εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 35χρονου, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσαν:

– Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 34 ετών και 6 μηνών, για τα αδικήματα της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

– Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για οπλοφορία.

– Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, για ληστεία.

– Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, για ληστεία.

– Διάταξη εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, με την οποία διατάσσεται η ανάκληση απόλυσης και η έκτιση υπολοίπου ποινής κάθειρξης 5 ετών, που του επιβλήθηκε με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ληστεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

 

ΑΠΕ ΜΠΕ 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ