Άγρια κόντρα Ραγκούση – Παπαδάκη on air: Δεν είμαι κάποιο παιδί, ούτε κάποιος χθεσινός

Σκληρή κόντρα στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 μεταξύ του παρουσιαστή και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ζητήθηκε από τον βουλευτή να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και να μιλήσει για τις καταγγελίες της οικογένειας Ινδαρέ για αστυνομική βία στην επιχείρηση εκκένωσης υπό κατάληψη κτιρίου στο Κουκάκι την Τετάρτη 18/12.

Ο βουλευτής, σύμφωνα με τον κ. Παπαδάκη, δεν επιθυμούσε να έρθει σε διάλογο με τον επίσης καλεσμένο στην εκπομπή Σπύρο Κρικέτο, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. και αντιπρόεδρο των αστυνομικών Δυτικής Αττικής κάτι που προξένησε την κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών.

«Κύριε Ραγκούση, μου έκανε εντύπωση, επειδή σας γνωρίζω και χρόνια, το γεγονός ότι αρνηθήκατε να ακούσετε και την άποψη του εκπροσώπου των αστυνομικών υπαλλήλων», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. «Όχι, εγώ δεν αρνήθηκα να ακούσω την άποψη, σε καμία περίπτωση. Εγώ είπα ότι έχω ανταποκριθεί σε μια πρόσκληση να μιλήσω μαζί σας. (…) Δεν ξέρω καν με ποιον μιλώ, δεν έχω καν τηλεόραση. Σας παρακαλώ αυτό να το σεβαστείτε», απάντησε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για ζήτημα δεοντολογίας ότι δεν ενημερώθηκε ότι θα είχε διάλογο με συνδικαλιστή. Με τον παρουσιαστή να του απαντά «Δεν το κάνω (σ.σ. να ενημερώνει τους καλεσμένους για το ποιοι άλλοι θα είναι στην εκπομπή). Δεν ενημερώνω, εγώ προσωπικά, δεν ενημερώνω κύριε Ραγκούση κανέναν! Γιατί, να σας πω “θέλεις να είναι ο εκπρόσωπος των αστυνομικών;”. Τότε πρέπει να με καταγγείλουν οι αστυνομικοί».

Όλη αυτή τη την ώρα γίνονται παράλληλοι μονόλογοι με τον κ. Ραγκούση να επιτίθεται στην κυβέρνηση και τον κ. Χρυσοχοΐδη για τους χειρισμούς της για την επιχείρηση εκκένωσης και τον κ. Παπαδάκη να προσπαθεί να τον διακόψει.

Μέχρι να υπάρξει ο εξής έντονος διάλογος:

Γιώργος Παπαδάκης: «Κύριε Ραγκούση, δεν είναι σωστό να γίνεται μονόλογος. Ξέρετε κάτι; Φέρνετε κι εμένα σε δύσκολη θέση»

Γιάννης Ραγκούσης: «Κύριε Παπαδάκη, τώρα να σας πω, εγώ σ’ αυτά ξέρετε, δεν είμαι κανά παιδί, ούτε κανάς χθεσινός».

Γιώργος Παπαδάκης: «Ούτε εγώ είμαι χθεσινός! Εγώ είμαι πολύ πιο παλιός από εσάς! Είμαι 45 χρόνια στη δημοσιογραφία».

Γιάννης Ραγκούσης: «Κύριε Παπαδάκη, εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω».

Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν ακούτε τίποτα όμως. Ούτε εμένα δεν ακούτε!»

Γιάννης Ραγκούσης: «Τι να ακούσω; Εγώ από το τηλέφωνο δεν πρόκειται να κάνω διάλογο με κανέναν. Κλήθηκα να μιλήσω μαζί σας στο τηλέφωνο».

Γιώργος Παπαδάκης: «Εάν δεν θέλετε να μιλήσετε και με τον παρουσιαστή της εκπομπής, τότε καλημέρα σας. Κύριε Ραγκούση, αν δεν έχετε διάθεση να κάνετε διάλογο και με εμένα, ευχαριστώ πολύ, καλημέρα σας! Εγώ τι είμαι εδώ; Πασαδόρος της άποψης του Γεωργιάδη ή του Ραγκούση; Αυτό δεν είναι δημοκρατικό».

Γιάννης Ραγκούσης: «Όχι είναι δημοκρατικό να με καλείτε να κάνω τηλεφωνική παρέμβαση χωρίς να έχω τηλεόραση και να ζητάτε να μιλήσω με έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω καν».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ