Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Διαγωνισμού για το σετ γραφείου από το COMMODO | Άνδρας ο μεγάλος νικητής

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του μεγάλου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ από το Enter Media Group (Έμφασις 91.8 fm – Life fm 88 – EnterMessinia.gr – EnterMessinia TV ) και το κατάστημα επίπλων και ειδών διακόσμησης για το σπίτι, τον κήπο και το μπαλκόνι COMMODO στην Καλαμάτα (κόμβο Ασπροχώματος). Για έναν μήνα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα μοντέρνο σετ γραφείου αξίας  250 ευρώ αποτελούμενο από : 

-μια βιβλιοθήκη BUKI 5P χρώματος Wenge και διαστάσεων 57x 175 x 25 εκ.    

-μια καρέκλα γραφείου  

-ένα μεταλλικό γραφείο με ένα συρτάρι χρώματος wenge και διαστάσεων 120 x 50 εκ. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή είτε τηλεφωνικά καλώντας στο 2721091704 σε όλες τις εκπομπές του Έμφασις 91.8 και του Life fm 88, είτε διαδικτυακά μέσω faceboook ακολουθώντας κάποια συγκεκριμένα βήματα στις σελίδες όλων των μέσων του Enter Media Group.

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου η Άστρη Μαυρέα πραγματοποίησε ζωντανά την κλήρωση στην εκπομπή της. Η συμμετοχή τηλεφωνικά και διαδικτυακά ήταν τεράστια , μεγάλος τυχερός  όμως αναδείχθηκε τελικά  ο κύριος ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΑΣ , ο οποίος είχε δηλώσει συμμετοχή μέσω Facebook. Το Enter Media Group θα ήθελε να συγχαρεί τον νικητή και να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες , που πραγματικά ήταν πάρα πολλοί. Μείνετε συντονισμένοι στα αγαπημένα σας μέσα, γιατί έρχονται και άλλοι πολλοί διαγωνισμοί και πλούσια δώρα.  

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ