Πειραιάς: Πώς αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι η 24χρονη καλλονή – Τα video έχουν «μιλήσει»

Όλα όσα έγιναν ανάμεσα στην 24χρονη καλλονή που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και τον 40χρονο σύντροφό της, κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του μπαρ στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, τα video έχουν «μιλήσει», αποτυπώνοντας καρέ-καρέ όλα όσα έγιναν χθες λίγο μετά τις 08:00 το πρωί μέσα στο μαγαζί.

Η 24χρονη κοπέλα και ο 40χρονος σύντροφός της, ιδιοκτήτης του μαγαζιού, φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν το συμβάν. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένα πιστόλι, το οποίο η νεαρή γυναίκα αρχίζει να περιεργάζεται. Το πιάνει και κάνει πως πυροβολεί. 

Ο φίλος της φαίνεται να προσπαθεί να της το αποσπάσει 3-4 φορές και μάλιστα για να το καταφέρει αυτό τη χαστουκίζει

Όταν δέχεται το χτύπημα από τον σύντροφό της, ασυναίσθητα στρέφει το όπλο προς τα πάνω της και πατά τη σκανδάλη. Η σφαίρα διαπερνά την κοπέλα προκαλώντας διαμπερές τραύμα και καρφώνεται στον ώμο του φίλου της.

Η κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο σύντροφός της, σήμερα, αναμένεται να μεταβεί στην Εισαγγελία για να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση, η οποία σύμφωνα με τους αστυνομικούς είναι ξεκάθαρη.

Ο 40χρονος δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις διωκτικές αρχές, ενώ κατηγορείται μόνο για παράνομη οπλοκατοχή και όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ