Κρήτη: Αγωνιούν για το νεαρό που ακρωτηριάστηκε σε μηχανή του κιμά – Σκέψεις για διακομιδή στην Αθήνα!

Ο 21χρονος έχασε 4 από τα δάχτυλα του χεριού του, σε μηχανή του κιμά. Ο ίδιος λίγο αργότερα άφησε άναυδους τους γιατρούς, με τα όσα τους είπε…

Το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας, προκειμένου να εξεταστούν οι περαιτέρω ιατρικές ενέργειες, εξετάζει η οικογένεια του νεαρού που ακρωτηριάστηκε το πρωί της Κυριακής σε ατύχημα με τη μηχανή του κιμά, στο κρεοπωλείο όπου εργαζόταν στο Ηράκλειο.

Ο 21χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, καθώς πρέπει να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

Σε ότι αφορά το νεαρό, στον οποίο θέλησε να “προσφέρει” τα δάχτυλά του “γιατί τα είχε περισσότερο ανάγκη”, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει κατάγματα, χωρίς να υπάρχει ακρωτηριασμός.

Στην παρούσα φάση κρίνεται ότι δεν μπορεί να γίνει κάποια επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο νοσηλεύονται στον ίδιο θάλαμο της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, ενώ άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον 21χρονο, επισημαίνουν ότι η πράξη αυτή απορρέει από τον ευαίσθητο χαρακτήρα του και την ειλικρινή διάθεσή του, να βοηθήσει τον φίλο του.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ