Εγκλημα στα Μέγαρα: Νέες αποκαλύψεις από το παρελθόν του δράστη – Η μαρτυρία της εν διαστάσει συζύγου

Νέες αποκαλύψεις από το παρελθόν του δράστη ξετυλίγουν το κουβάρι του στυγερού εγκλήματος στα Μέγαρα. Όπως αναφέρουν όλοι όσοι τον γνώριζαν,  τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ πιεσμένος από το γεγονός πως η γυναίκα του έφυγε με το παιδί τους για τα Μέγαρα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να το βλέπει εύκολα. 

Σύμφωνα με συναδέλφους του,  εξέφραζε συχνά το θυμό του για τον χωρισμό τους , ενώ φαινόταν να μην μπορεί να διαχειριστεί κι ένα ακόμα πλήγμα στην προσωπική του ζωή. Πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα του. Το μοναδικό μέρος, στο οποίο έβρισκε γαλήνη και ηρεμία τον τελευταίο καιρό φέρεται να ήταν μια μονή στον Άγιο Στέφανο, εκεί όπου βρίσκεται η θεία του, η οποία έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και έχει αφοσιωθεί στον Θεό.

Όπως αποκάλυψαν μοναχές, ο 50χρονος άνδρας είχε επισκεφτεί το μοναστήρι , την προηγούμενη Κυριακή, πέντε μέρες πριν το φονικό. Όπως λένε επρόκειτο για έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο, που πήγαινε συχνά κοντά τους , για να  εκκλησιαστεί και να προσευχηθεί. Μάλιστα η θεία του, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει όσα συνέβησαν φέρεται να ζήτησε από τις μοναχές να προσευχηθούν τόσο για τον ανιψιό της,  όσο και για την ψυχή του θύματος, του άτυχου γιατρού που έπεσε από τις σφαίρες του κουνιάδου του. 

Η μαρτυρία της εν διαστάσει συζύγου του δράστη 

Όπως αποκαλύπτει η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη είπε στις αρχές:

«Πήγα έντρομη στο σπίτι και είδα τον αδελφό μου ξαπλωμένο μέσα στα αίματα και τη γυναίκα του, λίγο πιο πέρα, χτυπημένη κι αυτή. Πρέπει να σας πω κάποια πράγματα για τον σύζυγό μου. Γνωρίζω ότι υπάρχουν πρωτοκολλημένα έγγραφα στην υπηρεσία του, που έχουν σχέση με την ψυχική του υγεία»

Με προβλημάτισε η σύντομη επίσκεψή του

Λίγο πριν οπλίσει το χέρι του,  ο κατηγορούμενος πέρασε να δει τον γιο του, σε μια μη προγραμματισμένη συνάντηση. Όπως ισχυρίστηκε η εν διαστάσει σύζυγός του, το γεγονός ότι απέφυγε να τον πάει βόλτα, την προβλημάτισε. Όμως δεν μπορούσε να φανταστεί το κακό που ερχόταν.

«Ήταν ήρεμος, έδωσε κάποια παιχνίδια στον γιο μας , τον φίλησε κι αφού πέρασαν δύο λεπτά μου είπε ότι θα φύγει. Μου έκανε εντύπωση , γιατί είχε κάνει τόση απόσταση και τον ρώτησα αν ήθελε να πάρει το παιδί μαζί του για μια βόλτα. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε , γιατί, όπως μου είπε, δεν ήθελε να τον ταλαιπωρήσει. Λίγο αργότερα ενημερώθηκα ότι είχε πάει στο σπίτι του αδελφού μου και είχε πυροβολήσει τον ίδιο και τη γυναίκα του.

Κατηγορούμενος: «Είμαι συντετριμμένος αλλά δε θυμάμαι τίποτα»

Μέχρι σήμερα ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος υποστηρίζει πως τη στιγμή του φονικού, στο μυαλό του επικρατούσε απόλυτο σκοτάδι.

«Κάποια στιγμή μίλησα με τον αδελφό μου, δε θυμάμαι να τον πήρα εγώ ή εκείνος και του ζήτησα βοήθεια, για το πώς θα φύγω από τα Μέγαρα. Σήμερα ενημερώθηκα για το περιστατικό που έγινε. Είμαι συντετριμμένος, αλλά δε θυμάμαι τίποτε άλλο».

Ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος κρατείται προσωρινά στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ενώ την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτική για απολογία.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ