Έγκλημα στα Μέγαρα: "Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει" λέει η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου

Βίαια ξεσπάσματα εδώ και τέσσερα χρόνια είχε ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ μέσα στο σπίτι του στα Μέγαρα τον πρώην κουνιάδο του και τραυμάτισε τη σύζυγό του. 

Η πρώην σύζυγός του, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου αποκάλυψε ότι αυτός ήταν και ο λόγος που οδήγησε στον χωρισμό τους. 

Μόλις λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, το 2015, ο 50χρονος εμφάνισε ψυχολογικά προβλήματα. 

«Λίγο μετά το γάμο μας είδα τον  άντρα μου να αλλάζει και διαπίστωσα ότι έπαιρνε κάποια φάρμακα, τα οποία συνήθως δίνονται σε άτομα  που πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα. Μου έδειξε ένα χαρτί που ανέγραφε  ότι πάσχει από κατάθλιψη», είπε η πρώην σύζυγός του.

Ο δράστης απευθύνθηκε σε ψυχίατρο, ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και έδειχνε να έχει αποτέλεσμα. Όμως κάποια στιγμή άρχισε να αλλάζει η συμπεριφορά του και πάλι. 

«Έδειχνε να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα. Γινόταν συχνά βίαιος και με απειλούσε ότι θα με χτυπούσε», είπε. 

Η συμβίωση είχε γίνει αφόρητη κι έτσι η σύζυγος του 50χρονου πήρε το παιδί της κι έφυγε από το σπίτι για να μην κινδυνεύσουν. Ζήτησε διαζύγιο, όμως εκείνος συνέχισε τις απειλές, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star φίλος του θύματος. 

«Απειλούσε τη σύζυγό του με ξυλοδαρμό. Είχε απειλήσει και το θύμα. Εκείνος προσπαθούσε να συμβιβάσει τα πράγματα και να εξομαλύνει τις σχέσεις ανάμεσα στο ζευγάρι», τόνισε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σωφρονιστικός υπάλληλος δημιουργούσε προβλήματα και στην εργασία του. 

Όπως αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος του γιατρού οφείλεται σε κακώσεις στον θώρακα, την κοιλιά και τα άκρα από σφαίρες. 

Η σύζυγός του πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο Νοσοκομείο το πρωί της Δευτέρας. Είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γαμπρός τους έφτασε σε αυτό το σημείο. 

Ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί ενώ οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο ίδιος στους αστυνομικούς φέρεται να είπε πως δε θυμάται τίποτα από όσα έγιναν και ισχυρίστηκε πως είναι ψυχικά άρρωστος και παίρνει φάρμακα. 

Έγκλημα στα Μέγαρα: “Έβγαλε ένα όπλο και με πυροβόλησε”

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ