Νέος μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το Enter Media Group και το κατάστημα COMMODO στην Καλαμάτα

Νέος μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το Enter Media Group (Έμφασις 91.8 fm – Life fm 88 – EnterMessinia.gr – EnterMessinia TV ) και το κατάστημα επίπλων και ειδών διακόσμησης για το σπίτι, τον κήπο και το μπαλκόνι COMMODO στην Καλαμάτα (κόμβο Ασπροχώματος). Ένας υπερτυχερός θα κερδίσει ένα φοβερό σετ γραφείου αξίας 250 ευρό αποτελούμενο από : 

-μια βιβλιοθήκη BUKI 5P χρώματος Wenge και διαστάσεων 57x 175 x 25 εκ.    

-μια καρέκλα γραφείου  

-ένα μεταλλικό γραφείο με ένα συρτάρι χρώματος wenge και διαστάσεων 120 x 50 εκ. 

 

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή :

Α) Τηλεφωνικά καλώντας καθημερινά στο 27210-91704 σε όλες τις ραδιοφωνικές εκπομπές  του Έμφασις 91.8 και του Life fm 88 και αφήνοντας τα στοιχεία σου και  

Β) Διαδικτυακά μέσω facebook ακολουθώντας τα εξής βήματα:

-Kάνε Like στην σελίδα μας  και την σελίδα του COMMODO στο facebook 

-Άφησε το σχόλιο σου κάτω από το Post του διαγωνισμού ταγκάροντας δύο φίλους σου και   

-Κοινοποίησε το post του διαγωνισμού στο προφίλ σου.   

 

Το κατάστημα Commodo είναι ένας φρέσκος και μοντέρνος χώρος με τεράστια ποικιλία σε έπιπλα και διακοσμητικά, που ικανοποιούν κάθε ενδιαφερόμενο. Στόχος των υπευθύνων στην εταιρεία Commodo AE είναι να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σας αφορά την επίπλωση και τη διακόσμηση τόσο του σπιτιού σας, όσο και οποιουδήποτε άλλου χώρου σας.

Σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες παραγωγής επίπλων και ειδών διακόσμησης έχουν δημιουργήσει μία τεράστια συλλογή, ενώ παράλληλα το τμήμα σχεδίασης και παραγωγής επίπλων μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ιδιαίτερη περίπτωση. Γνώμονας τους είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση σας με τα καλύτερα υλικά και στις πιο προσιτές τιμές.

Το κατάστημα βρίσκεται στο Ασπρόχωμα 
Τηλέφωνο: 2721 069387
Ακολούθησε το commodo και στο facebook 
Επισκέψου την επίσημη σελίδα του 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ