Τραγωδία στις ΗΠΑ: 3χρονες δίδυμες βρέθηκαν νεκρές από θερμοπληξία μέσα σε αυτοκίνητο

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση 3χρονων δίδυμων κοριτσιών στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, καθώς οι θετοί τους γονείς τα βρήκαν τελικά νεκρά μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Οι συνθήκες θανάτου των άτυχων κοριτσιών παραμένουν άγνωστες, όπως σημειώνει η New York Post. Αρχικά τα κορίτσια πιστευόταν πως ήταν αγνοούμενα, οι γονείς τους κάλεσαν την Άμεση Δράση και στη συνέχεια βρέθηκαν οι δίδυμες νεκρές μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας, στην πίσω αυλή ενός σπιτιού, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το πόρισμα για τον θάνατό τους δείχνει πως οι Raelynn και Payton Keyes πέθαναν από θερμοπληξία και πως ο θάνατός τους ήταν ατύχημα.

Η βιολογική μητέρα των κοριτσιών Skye Keyes είχε δει τις κόρες της τελευταία φορά την Παρασκευή και δήλωσε συντετριμμένη. «Είναι εφιάλτης, ένας τεράστιος εφιάλτης» είπε χαρακτηριστικά.

Η Keyes και ο σύζυγός της έβλεπαν τα κορίτσια τους κάθε εβδομάδα,και ανέφεραν πως είχαν χάσει την κηδεμονία τους επειδή πενθούσαν τον πρόωρο θάνατο ενός άλλου παιδιού τους.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της αστυνομίας, η οικογένεια έψαχνε απελπισμένα για τα κορίτσια όταν δεν τα βρήκε μέσα στο σπίτι, συνεχίζοντας το ψάξιμο στην πίσω αυλή και τη γειτονιά.

Οι θετοί γονείς γύρισαν σπίτι για να ξαναψάξουν την πίσω αυλή και τότε ανακάλυψαν τα κορίτσια μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι Raelynn και Payton ζούσαν με τους θετούς γονείς τους και ακόμα δύο αδέλφια για περίπου ενάμιση χρόνο.

«Ενώνουμε όλα τα κομμάτια του παζλ και προσπαθούμε να καθορίσουμε τι οδήγησε στον θάνατό τους» τόνισε η αρχηγός της αστυνομίας.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ