Ποιοι ήταν οι Monty Python που ενέπνευσαν τα κορίτσια στην παρέλαση

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει μαθήτριες να κάνουν παρέλαση κοροϊδευτικά στη Νέα Φιλαδέλφεια μιμούμενες τον βηματισμό των Monty Python.

Οι Monty Python είναι το όνομα της ομάδας παραγωγής της τηλεοπτικής σειράς «Το Ιπτάμενο Τσίρκο των Μόντυ Πάιθον» (Monty Python’s Flying Circus), μιας κωμωδίας που άρχισε να εκπέμπεται στη Μεγάλη Βρετανία το 1969, αλλά και μιας σειράς εκπομπών, κινηματογραφικών έργων, ηχογραφήσεων και θεατρικών παραγωγών από το 1969 μέχρι το 1989. 

Τα κωμικά και σατιρικά έργα τους είχαν μεγάλη επιρροή στη λαϊκή κουλτούρα στη Βρετανία, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, επηρεάζοντας μετέπειτα Βρετανούς δημιουργούς.

Δεν δίσταζαν να ρίξουν μία ξεγυρισμένη γροθιά στο κατεστημένο. Σατιρίζοντας τα πάντα. Από τον Ιησού Χριστό μέχρι τη Βρετανία.

Για χάρη του Silly Walk δημιουργήθηκε κοτζάμ εγχειρίδιο. Και ένα… υπουργείο. Έτσι το ονόμασαν: Το υπουργείο του χαζου βηματισμού. Ένας δημόσιος λειτουργός, εξαιρετικά σοβαροφανής, έπρεπε να ανακαλύπτει νέους τρόπους βηματισμού….

 

e-daily

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ