Νέο δράμα στα Ανάκτορα – Τι απαντά ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ για το περιβόητο γράμμα

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά με τις δηλώσεις του για το περιβόητο γράμμα που του είχε στείλει η κόρη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα του Σάσεξ αποφάσισαν να κινηθούν νομικά κατά της Mail on Sunday, επειδή η βρετανική εφημερίδα δημοσίευσε ιδιωτική επιστολή της Μέγκαν Μαρκλ στον αποξενωμένο πατέρα της Τόμας. Η αιφνιδιαστική αυτή κίνηση του πριγκιπικού ζευγαριού είχε προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο Τόμας Μαρκλ ανέφερε ότι εδώ μήνες δεν είχε αποκαλύψει τίποτα για την ιδιωτική επιστολή της Μέγκαν σε εκείνον και πως αναγκάζεται να μιλήσει για αυτήν έπειτα από όσα είπαν για το συγκεκριμένο γράμμα φίλοι της κόρης του σε αμερικανικό περιοδικό παραποιώντας το περιεχόμενο του.

Οι φίλοι της Δούκισσας του Σάσεξ είχαν πει ότι η Μέγκαν Μαρκλ έγραψε το συγκεκριμένο γράμμα λίγο μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. “Μπαμπά είμαι συντετριμμένη. Σε αγαπώ, έχω έναν πατέρα. Σε παρακαλώ σταμάτα να με στοχοποιείς μέσω των ΜΜΕ έτσι ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε ξανά τη σχέση μας”, είχαν δηλώσει φίλοι της αναφέροντας ένα απόσπασμα από το συγκεκριμένο γράμμα.

“Πήρα την απόφαση να δημοσιοποιήσω κάποιο από το περιεχόμενο του γράμματος έπειτα από το άρθρο φίλων της Μέγκαν στο περιοδικό People. Πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Έδωσα στη δημοσιότητα κάποια μόνο μέρη της επιστολής γιατί τα υπόλοιπα μου προκαλούν μεγάλο πόνο. Εγώ δεν βρήκα ότι η επιστολή ξεχειλίζει από αγάπη. Με πλήγωσε”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τόμας Μαρκλ.

“Το γράμμα παρουσιάστηκε με έναν τρόπο που με διαβάλλει και δεν αντιπροσωπεύει την αλήθεια. Παρουσιάστηκε σαν μία επιστολή που σκοπό είχε να μας φέρει πιο κοντά και να αποκαταστήσει τη σχέση μας, αλλά δεν ήταν καθόλου έτσι. Έχω κάθε δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου… Δεν υπήρχε ίχνος αγάπης στην επιστολή, δεν με ρώτησε καν για την κατάσταση της υγείας μου”, σημείωσε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ και πρόσθεσε:

“Όταν άνοιξα το γράμμα πίστευα ότι θα είχε να κάνει με τη συμφιλίωση μας. Αντίθετα, το περιεχόμενο του με πλήγωσε. Ήμουν συντετριμμένος, δεν μπορούσα να το δείξω σε κανέναν και δεν θα το έκανα εάν δεν υπήρχε αυτό το άρθρο στο περιοδικό People. Ύστερα από αυτό έπρεπε να προχωρήσω σε κάποιες αποκαλύψεις για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου”.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ