Κακοποίηση 12χρονης στην Μάνη: Η μαμά ήταν εκεί όταν ο ιερέας ασέλγησε πάνω μου

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η είδηση ότι ιερέας ασελγούσε σε 12χρονο κορίτσι στην Μάνη ενώ οι νέες αποκαλύψεις – «γροθιά στο στομάχι» που έρχονται στο φως εμπλέκουν την μητέρα της 12χρονης.

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το Star, το ανήλικο κορίτσι, δίνοντας την κατάθεσή της στις αστυνομικές αρχές, αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τις φρικιαστικές στιγμές κακοποίησης που υπέστη από τον ιερέα αλλά και από έναν δεύτερο άντρα, όπως υπέδειξε αργότερα.

«Η μαμά ήταν εκεί»

Ακόμα και οι ανακριτικοί υπάλληλοι πάγωσαν όταν άκουσαν την 12χρονη: «Με πλησίασε ο ιερέας κι ασέλγησε πάνω μου μέσα  στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε κι ο δεύτερος άντρας πριν από τον ιερέα».

Ο δεύτερος άντρας θα κληθεί άμεσα για απολογία ενώ ο ιερέας βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως από την περασμένη Τρίτη.

«Το κακό που έχει κάνει στη κόρη μου δεν μπορώ να του το συγχωρήσω»

Μπορεί στην  τοπική κοινωνία του Γερολιμένα να υπάρχουν φωνές που να μιλούν για τρίτο πρόσωπο, ωστόσο αυτό διαψεύδεται  κατηγορηματικά από την μητέρα της  12χρονης.

Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, η μητέρα της 12χρονης δήλωσε: «Κοιτάξτε να δείτε, δεν ήταν κακός, αλλά αφού έχει κάνει κακό στο κορίτσι, δεν φταίω και εγώ».

«Όταν δούλευα έξω μπήκα μέσα στο σπίτι και είδα το κορίτσι να φοράει τα κάτω ρούχα της και τον παπά να φοράει ένα σορτσάκι και να γελάει. Όμως δεν πέρασε από το μυαλό μου γιατί ο παπάς έκανε αυτό το πράγμα, νόμιζα ότι το κορίτσι είχε πάει να κάνει την ανάγκη της και την ρώτησα κιόλας, ενώ ο παπάς συνέχισε να γελάει.

Του είχα τέτοια εμπιστοσύνη, τι να σας πω. Δεν μπόρεσε ποτέ από το μυαλό μου ότι μπορεί να κάνει κακό στο κορίτσι. Αλλά αφού το λέει το κορίτσι μου, είναι αλήθεια».

«Του είχε τόση πολύ εμπιστοσύνη. Δεν είναι κακός άνθρωπος, αλλά αυτό το κακό που έχει κάνει στη κόρη μου δεν μπορώ να του το συγχωρήσω».

Η ανάμειξη του ιερέα

Το 12χρονο κορίτσι που έχει εξεταστεί από παιδοψυχολόγους, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, κατονομάζοντας για ασέλγεια τόσο τον ιερέα, πατέρα έξι παιδιών, όσο κι έναν δεύτερο άντρα.

«Είναι μία πολύ περίεργη υπόθεση η οποία στο δικαστήριο θα αναλυθεί πλήρως τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που έχω να σας πω μετά βεβαιότητας είναι το εξής: Η ιατροδικαστική έκθεση είναι αρνητική, η οποία έγινε όχι για τον ιερέα αλλά για άλλο πρόσωπο που κατήγγειλε η μικρή.

Η μικρή δηλαδή μετά από λίγος μήνες καταγγέλλει κι άλλο πρόσωπο με τις ίδιες ακριβώς πράξεις και το περιγράφει με τον ίδιο τρόπο. Ο εντολέας μου δεν έχει σχέση με την υπόθεση αυτή καθόλου» δήλωσε η δικηγόρος του Ιερέα, Ανθή Μπαλιτσάρη.

tanea

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ