Γλυφάδα: Εργαζόμενος του ΕΚΑΒ απείλησε να πέσει στο κενό

Ένας άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόμενος του ΕΚΑΒ, έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας προκειμένου να μην κλείσει το Κέντρο Χρονίων Παθήσεων στη Γλυφάδα στο οποίο φιλοξενούνται ηλικιωμένοι και άνθρωποι με αναπηρίες.

Ο ίδιος, είχε σκαρφαλώσει νωρίτερα σε κάγκελο μπαλκονιού της Δομής και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Τρόφιμοι και εργαζόμενοι του Κέντρου Χρονίων Παθήσεων στη Γλυφάδα ζητούν να μην κλείσει η Δομή στην οποία ζουν και εργάζονται αν δεν βρεθεί χώρος ώστε να μεταφερθούν όλοι μαζί.

Ο σχεδιασμός της Πολιτείας η οποία βρίσκεται σε αντιδικία με τους ιδιοκτήτες του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται η Δομή, προβλέπει να μεταφερθούν οι τρόφιμοι σε τρία διαφορετικά Κέντρα, στη Βούλα, στα Μελίσσια και στο Αιγάλεω, πράγμα το οποίο οι ίδιοι δεν επιθυμούν.

Την περασμένη Πέμπτη οι εργαζόμενοι απέκλεισαν τη Δομή και δεν επέτρεψαν να γίνει η μεταφορά των ηλικιωμένων. Στο σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα δυνάμεις τις Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία ήδη μεταφέρουν ηλικιωμένους σε άλλες δομές. Παρόντες είναι και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

 

newsit

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ