Η Apple παρουσίασε τα νέα iPhone 11

Η Apple παρουσίασε απόψε τα τρία νέα iPhone στο κατάμεστο Steve Jobs Theater, στο Κουπερτίνο των ΗΠΑ.

Τα σενάρια και οι πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της νέας «ναυαρχίδας» των smartphone της Apple επιβεβαιώθηκαν ενώ μεγάλο ενδιαφέρον προσέλκυσαν και τα νέα Apple Watch και ο διάδοχος του κλασικού iPad. Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον CEO της Apple Τιμ Κουκ να ανεβαίνει επί σκηνής υποσχόμενος «σπουδαίες ανακοινώσεις». «Πραγματικά πιστεύουμε ότι δίνοντας στους ανθρώπους υπέροχα εργαλεία, τους βοηθάμε να κάνουν υπέροχα πράγματα».

Τα νέα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max

«Είναι τα πιο ισχυρά iPhone που δημιουργήσαμε ποτέ», δήλωσε ο Τιμ Κουκ παρουσιάζοντας τις νέες συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι, με ανανεωμένο σχεδιασμό και τριπλή οπίσθια κάμερα. Οι διάδοχοι των iPhone Xs και Xs Max φέρουν οθόνες Super Retina XDR Display 5,8 και 6,5 ιντσών αντίστοιχα και απευθύνονται στο πλέον απαιτητικό κοινό. Στην «καρδιά» των νέων iPhone 11 Pro και Pro 11 Max χτυπά το εξελιγμένο τσιπ A13 Bionic ενώ η μπαταρία τους διαρκεί ακόμα και 4 ώρες περισσότερο από τα προηγούμενα μοντέλα.

Η οπίσθια κάμερα περιλαμβάνει έναν ευρυγώνιο, έναν υπερευρυγώνιο φακό και έναν τηλεφακό ανάλυσης 12 Megapixel προσφέροντας δυνατότητα λήψης βίντεο και σε ανάλυση 4K. Με Night mode και περισσότερη ελευθερία στο βάθος πεδίου, είναι με διαφορά η καλύτερη κάμερα σε iPhone. Το iPhone 11 Pro Max θα ξεκινά από 1099 δολάρια ενώ το iPhone 11 Pro θα πωλείται έναντι 999 δολαρίων στην Αμερική. Οι παραγγελίες θα «ανοίξουν» διαδικτυακά την ερχόμενη Παρασκευή.

Το iPhone 11

Το iPhone 11 είναι πρακτικά ο διάδοχος του «φτηνού» XR με διπλή οπίσθια κάμερα, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια για ευρυγώνιο και υπερευρυγώνιο φακό. Οι ανανεωμένες κάμερες δίνουν νέες δυνατότητες στην αποτύπωση του βάθους πεδίου και αναβαθμισμένο Night Mode για νυχτερινές λήψεις. Η μπροστινή κάμερα τραβά πλέον βίντεο σε αργή κίνηση και έχει μέγιστη ανάλυση 4K.

Η συσκευή υποστηρίζει Dolby Atmos για καλύτερη ακουστική εμπειρία στην παρακολούθηση ταινιών.    Ο επεξεργαστής Α13 Bionic είναι κατά τα λεγόμενα της Apple ο ταχύτερος επεξεργαστής σε κινητό τηλέφωνο, προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες με το «βλέμμα» στραμμένο και στην νέα συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών της εταιρείας. Η οθόνη Liquid Retina Display 6,1 ιντσών προσφέρει τεράστια παλέτα χρωμάτων.

Η μπαταρία θα έχει αυτονομία μίας επιπλέον ώρας σε σχέση με το XR. Το iPhone θα είναι αδιάβροχο στα δύο μέτρα για μισή ώρα και η τιμή του θα ξεκινά από 699 δολάρια.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ