Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το ταξίδι στην Ιθάκη | Άνδρας ο μεγάλος νικητής

Την Δευτέρα 19 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον μεγάλο ταξιδιωτικό διαγωνισμό του Enter Media Group (Έμφασις 91.8 fmLife fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV ) σε συνεργασία με το συγκρότημα διαμερισμάτων Mazourka Estate στον Σταυρό Ιθάκης με έπαθλο τρεις διανυκτερεύσεις ( τέσσερις μέρες) σε ένα από τα διαμερίσματα του συγκροτήματος.

Μετά από έναν και περισσότερο μήνα που διήρκεσε ο διαγωνισμός και μετά από πάρα πολλές συμμετοχές τόσο τηλεφωνικά, όσο και διαδικτυακά στις σελίδες των μέσων του Enter Media Group σε facebook  και Instagram, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη κλήρωση , που ανέδειξε νικητή τον κύριο ΛΕΒΕΝΤΗ ΧΡΗΣΤΟ , ο οποίος είχε δηλώσει συμμετοχή τηλεφωνικά.

Την κλήρωση πραγματοποίησαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Έμφασις 91.8 , Παναγιώτης Δραγκιώτης και Κωνσταντίνα Κολόκα σε Live βίντεο στο προφίλ του Έμφασις 91.8 στο Facebook. Οι δύο παραγωγοί έχοντας κάνει πριν τρεις μικρότερες κληρώσεις ανέδειξαν έναν εκπρόσωπο από κάθε μέσο, όπου μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι. Ανάμεσα λοιπόν στον εκπρόσωπο από το facebook , αυτόν από το instagram και αυτόν από τις τηλεφωνικές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε η μεγάλη κλήρωση , που τελικά ανέδειξε νικητή τον κύριο ΛΕΒΕΝΤΗ ΧΡΗΣΤΟ, εκπρόσωπο των τηλεφωνικών συμμετοχών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ 

Το Mazourka Estate είναι ένα συγκρότημα διαμερισμάτων, αποτελούμενο από  μια σουίτα 6 υπνοδωματίων και από τρία διαμερίσματα, το οποίο βρίσκεται στην άκρη του βόρειου τμήματος του χωριού Σταυρός στην πανέμορφη Ιθάκη. Η τοποθεσία είναι ιδανική, καθώς το συγκρότημα διαμερισμάτων βρίσκεται μεν μακριά από τον έντονο καλοκαιρινό θόρυβο, αλλά σε κοντινή απόσταση από μέρη με δραστηριότητες και πιο έντονους ρυθμούς, αν θέλετε να βρεθείτε μέσα σε αυτούς.

Το Mazourka Estate είναι το ιδανικό καταφύγιο για όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με την φύση, να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν, για περιπατητές και πεζοπόρους, καθώς περιβάλλεται από κυπαρίσσια και ελαιώνες. Έτσι ο επισκέπτης μπορεί να χαθεί μέσα στο πράσινο και τα μονοπάτια, να κάνει ατελείωτες βόλτες στην φύση  και να δροσιστεί χαλαρώνοντας στην σκιά. Για όσους αγαπούν όμως τον καλοκαιρινό ήλιο το Mazourka Estate προσφέρει ώρες ξεκούρασης και ηλιοθεραπείας στην πισίνα του με μια απίστευτη θέα που σε ταξιδεύει.

Το Enter Media Group θα ήθελε να συγχαρεί τον μεγάλο νικητή, να του ευχηθεί καλή διαμονή στο υπέροχο Mazourka Estate στην Ιθάκη, να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους του συγκροτήματος για την συνεργασία και για αυτό το πολύ ωραίο δώρο, αλλά πάνω απ’ όλα  να ευχαριστήσει πολύ όλους τους αγαπημένους ακροατές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Μείνετε συντονισμένοι στα αγαπημένα σας μέσα, γιατί έρχονται και άλλοι μεγάλοι διαγωνισμοί με πλούσια δώρα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ