Η “απόλυτη” Άννα Βίσση στις Αμμοθίνες στο Πετροχώρι στις 16 Αυγούστου

Το καλοκαίρι θέλει τραγούδι και χορό, θέλει περιπέτεια και ανεμελιά, θέλει έρωτα με πάθος, θέλει παλμό, θέλει ρυθμό, θέλει … «Ξανά Μανά»… θέλει πάντα… Άννα Βίσση! 
Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ λοιπόν απόλυτα συντονισμένη  σε ρυθμούς καλοκαιρινούς , μαζί με τη “χρυσή” 13μελή μπάντα της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, με όλες τις παλιές, διαχρονικές επιτυχίες της που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει, παιγμένα με φρέσκες ενορχηστρώσεις και διάθεση, αλλά και κομμάτια από τον νέο της δίσκο “Ηλιοτρόπια”, ο οποίος από την στιγμή που κυκλοφόρησε έχει αγαπηθεί πολύ από τους εκατομμύρια θαυμαστές. 
Ήχοι latin, pop, rock, all time classic μπαλάντες και λαϊκά που έγραψαν στο χρόνο τη δική τους ιστορία θα ακουστούν, με την εξαίρετη φωνή της, τις καθηλωτικές ερμηνείες της και το γνωστό εκρηκτικό ταμπεραμέντο της επί σκηνής, σε ένα συναυλιακό show-“εμπειρία” σε όλη την Ελλάδα. Σταθμός αυτής της περιοδείας θα είναι και η Μεσσηνία και συγκεκριμένα οι Ammothines στο Πετροχώρι, όπου η Άννα Βίσση θα εμφανιστεί για μια και μοναδική φοβερή συναυλία στις 16 Αυγούστου.  Μαζί της επι σκηνής οι ταλαντούχοι νέοι ερμηνευτές Νικόλας Ραπτάκης και Νατάσα Μηνδρινο.
Η Άννα Βίσση έρχεται στις Ammothines στο Πετροχώρι την Παρασκευή 16 Αυγούστου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 22.30. Είσοδος 10 ευρό. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ