12η Γιορτή Χοντροκατσαρής Ντομάτας και Κρεμμυδιού στην Μεταμόρφωση την Τρίτη 6 Αυγούστου

Ο Πολιτιστικός  Σύλλογος  Γυναικών της  Τοπικής Κοινότητας Μεταμόρφωσης του Δήμου Πύλου–Νέστορος πάντα πιστός στο ραντεβού του διοργανώνει την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 21:30  την Γιορτή Χοντροκατσαρής Ντομάτας και κρεμμυδιού. Η γιορτή αυτή θα είναι η 12η κατά σειρά, πράγμα που δείχνει πως πλέον αποτελεί θεσμό για την περιοχή, καθώς η χοντροκατσαρή ντομάτα και το κρεμμύδι αποτελούν μοναδικές ποικιλίες που καλλιεργούνται τουλάχιστον τον τελευταίο αιώνα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Όπως και τις προηγούμενες φορές, έτσι και φέτος η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης, όπου κάθε φορά διοργανώνεται  έκθεση για τα δύο προϊόντα, προσφέρονται μαγειρευτά  φαγητά με βάση την χοντροκατσαρή ντομάτα και το κρεμμύδι φτιαγμένα από τις κυρίες του Συλλόγου, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Παναγιώτη Μάλαμα, που θα αναλάβει την διασκέδαση των παρευρισκόμενων. Το γλέντι συνήθως  κρατάει έως τις πρώτες πρωινές ώρες.  

Η εκδήλωση γίνεται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.gr EnterMessinia TV

12η Γιορτή Χοντροκατσαρής Ντομάτας και Κρεμμυδιού την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 21.30 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ