Συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ στην Κορώνη | 25 Ιουλίου στο Προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου

Πέρσι το καλοκαίρι το θρυλικό συγκρότημα των ΠΥΞ ΛΑΞ συμπλήρωσε 30 χρόνια από την ίδρυση του , 30 χρόνια πετυχημένης πορείας και μεγάλων  επιτυχιών που όλοι έχουμε τραγουδήσει, 30 χρόνια που τα γιόρτασε με τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Φέτος με την καλοκαιρινή τους περιοδεία, οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές, Φίλιππος Πλιάτσικας και τον Μπάμπης Στόκας, δηλώνουν και πάλι το παρόν και μέσα από πολλές στάσεις σε πόλεις της επαρχίας έρχονται για να μας θυμίσουν μελωδικά τις «παλιές αγάπες». Μετά από δύο SOLD OUT συναυλίες στη Νέα Υόρκη στις 22 και 23 Μαρτίου, μας καλούν να τους ακολουθήσουμε στους προορισμούς τους, όπου και θα παρουσιάσουν κομμάτια από όλη την τριαντάχρονη πορεία τους, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Ένας από τους σταθμούς της περιοδείας τους θα είναι και η αγαπημένη Κορώνη , όπου ο Μπάμπης Στόκας δραστηριοποιείται και επαγγελματικά, την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 21:30 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου.

Στη συναυλία συμμετέχουν εκτός από τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα, οι Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Χάρης Μιχαηλίδης, Ελευθερία Ναθαναήλ, Ευάγγελος Μαρκαντώνης, Νίκος Σάλτας, Φοίβος Ανθης, Νίκος Παππάς, Σάκης Πυριόχος.

Εισιτήρια προπωλούνται στο βιβλιοπωλείο της Κορώνης «Χαρτί και μολύβι», με 10 ευρώ, ενώ στην είσοδο της συναυλίας τα εισιτήρια θα κοστίζουν 12 ευρώ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ