Νέος ταξιδιωτικός ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το Enter Media Group και το Mazourka Estate στην μαγευτική Ιθάκη

Θέλεις να ακολουθήσεις τα βήματα του Οδυσσέα και να βρεθείς στην μαγευτική Ιθάκη; Το Enter Media Group , δηλαδή ο Έμφασις 91.8 , ο Life fm 88, το EnterMessinia.gr  και το EnterMessinia TV , σε συνεργασία με το Mazourka Estate στον Σταυρό Ιθάκης σου δίνουν την ευκαιρία μέσα από τον νέο μεγάλο ταξιδιωτικό τους διαγωνισμό, από τον οποίο ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει τρεις διανυκτερεύσεις στο συγκρότημα διαμερισμάτων Mazourka Estate στον Σταυρό Ιθάκης.

Τρόποι συμμετοχής στον διαγωνισμό: 

1)Τηλεφωνικά : Κάλεσε στο 27210-91704 σε όλες τις εκπομπές των αγαπημένων σου σταθμών Έμφασις 91.8 και Life 88 και άφησε τα στοιχεία σου

2) Μέσω Facebook ακολουθώντας τα εξής βήματα :

– Κάνε Like στη σελίδα του EnterMessinia.gr
-Άφησε το σχόλιο σου κάτω από το επίσημο post του διαγωνισμού,, που θα το βρεις στις σελίδες των μέσων μας
-Kάνε tag 2 φίλους/ες σου

3)Μέσω Ιnstagram ακολουθώντας τα εξής βήματα:

– Ακολούθησε το Enter Media Group στο Instagram γράφοντας entermessinia

-Άφησε το σχόλιο σου κάτω από το post του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Instagram

– Κάνε mention δύο φίλους ή φίλες σου.

ΠΡΟΣΧΟΗ : Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σου μέσω των social media θα πρέπει να ακολουθήσεις και τα τρία βήματα. Αλλιώς η συμμετοχή θεωρείται άκυρη. 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου ζωντανά στην εκπομπή του Παναγιώτη Δραγκιώτη και της Κωνσταντίνας Κολόκα στον Έμφασις 91.8.

Καλή επιτυχία σε όλους!!! 

   

Το Mazourka Estate είναι ένα συγκρότημα διαμερισμάτων, αποτελούμενο από  μια σουίτα 6 υπνοδωματίων και από τρία διαμερίσματα, το οποίο βρίσκεται στην άκρη του βόρειου τμήματος του χωριού Σταυρός στην πανέμορφη Ιθάκη. Η τοποθεσία είναι ιδανική, καθώς το συγκρότημα διαμερισμάτων βρίσκεται μεν μακριά από τον έντονο καλοκαιρινό θόρυβο, αλλά σε κοντινή απόσταση από μέρη με δραστηριότητες και πιο έντονους ρυθμούς, αν θέλετε να βρεθείτε μέσα σε αυτούς.

Το Mazourka Estate είναι το ιδανικό καταφύγιο για όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με την φύση, να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν, για περιπατητές και πεζοπόρους, καθώς περιβάλλεται από κυπαρίσσια και ελαιώνες. Έτσι ο επισκέπτης μπορεί να χαθεί μέσα στο πράσινο και τα μονοπάτια, να κάνει ατελείωτες βόλτες στην φύση  και να δροσιστεί χαλαρώνοντας στην σκιά. Για όσους αγαπούν όμως τον καλοκαιρινό ήλιο το Mazourka Estate προσφέρει ώρες ξεκούρασης και ηλιοθεραπείας στην πισίνα του με μια απίστευτη θέα που σε ταξιδεύει.

Τα διαμερίσματα του συγκροτήματος είναι τα εξής :

1)Η Σουίτα Mazourka : Είναι το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο από τα διαμερίσματα του συγκροτήματος, Φωτεινό και ευρύχωρο, ιδανικό για μεγάλες ομάδες και οικογένειες , με δυνατότητα να φιλοξενήσει εως και έξι άτομα. Αποτελείται από:

-3 υπνοδωμάτια

-Ανοιχτό και άνετο σαλόνι

-Μεγάλη πλήρης κουζίνα

-2 Μπάνια με ντουζιέρα και υδρομασάζ & WC

– τζάκι

-Πλυντήριο πιάτων

-Μπαλκόνια με θέα το φυσικό τοπίο και το βουνό

-Χώρους για διασκέδαση και χαλάρωση

2)Το Πράσινο Διαμέρισμα:  Όπως μαρτυρά και το όνομα του είναι διακοσμημένο σε τόνους του πράσινου. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και τρία άτομα. Διαθέτει:

– 1 διπλό κρεβάτι

-Μπάνιο με ντους και τουαλέτα

-Κουζίνα για να μαγειρεύει ο επισκέπτης οτι επιθυμεί

-καθιστικό και υπνοδωμάτιο

-Εξωτερική βεράντα και τραπεζαρία

3)Το Apricot Apartment: Στο διαμέρισμα αυτό μπορούν να φιλοξενηθούν δύο με τρία άτομα. Διαθέτει:

-1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι

-Μπάνιο με WC και ντους

-Ανοιχτό και άνετο σαλονάκι

-μια μικρή κουζίνα για να μπορούν οι επισκέπτες να ετοιμάζουν το γεύμα τους

-Αίθριο και εξωτερική τραπεζαρία

4)Το Mint Apartment: Είναι το τρίτο και τελευταίο από τα διαμερίσματα, τα οποία μαζί με την μεγάλη σουίτα αποτελούν το Mazourka Estate .  Διαθέτει:  -Πλήρη κουζίνα

-1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεββάτι

-Διπλό καναπέ που γίνεται κρεβάτι

-Ανοιχτό χώρο που λειτουργεί ως σαλόνι

-Ξεχωριστό μπάνιο με ντους και WC

-τζάκι

-Πλυντήριο πιάτων

-Αίθριο με υπαίθρια τραπεζαρία

Ιδιαίτερες περιστάσεις

Το Mazourka Estate είναι ο κατάλληλος χώρος και για τις ιδιαίτερες περιστάσεις της ζωής μας, καθώς  προσφέρει ένα υπέροχο χώρο για να κάνετε την ημέρα σας αξέχαστη. Για γάμους, βαπτίσεις, επετείους ή οποιαδήποτε ιδιαίτερη περίσταση, το συγκεκριμένο συγκρότημα είναι ιδανικό, αφού η πισίνα και οι κήποι του σίγουρα είναι το κατάλληλο σκηνικό για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

Τι προσφέρει γενικά το Mazourka Estate

-τηλεόραση

-Κλιματισμό

-Wifi

-Κουζίνες με καφετιέρα, Frappe Blender, τοστιέρα και βραστήρα

-Παιδικό κρεβατάκι μωρού και παιδικό κάθισμα κατόπιν αιτήματος

-Ιδιωτικό και ασφαλή χώρο στάθμευσης

-Αίθριο και χώρους διασκέδασης

-Σίδερο και σιδερώστρα

-Στεγνωτήρα μαλλιών

-μπαρμπεκιου

-Κοινόχρηστη Πισίνα

-Το ότι βρίσκεται κοντά στο κέντρο του Σταυρού  και 1,5 χλμ. από την παραλία της πόλης

-Ξαπλώστρες και ομπρέλες

-Δυνατότητα πεζοπορίας και περπάτημα σε κοντινή απόσταση

-Δωρεάν υπηρεσία πλυντηρίου (εκτός σιδερώματος)

Μαζούρκα και Ποδηλασία : Η Mazourka συνιστά τις απολαύσεις της ποδηλασίας στην Ιθάκη για να ανακαλύψετε την κρυμμένη ομορφιά του νησιού.  Με το ποδήλατο στο μαγευτικό νησί της Ιθάκης, μπορείτε να ανακαλύψετε τα καταπράσινα και μοναδικά τοπία, το μαγευτικό γαλάζιο της θάλασσας και τις παρθένες παραλίες και το πράσινο του νησιού. Θα βιώσετε μια αίσθηση χρωμάτων και αισθήσεων κατά την ποδηλασία. Εξερευνήστε την Ιθάκη και συναντήστε τους ντόπιους στα ταξίδια σας.  Το Mazourka βρίσκεται σε μια καταπράσινη πλαγιά με εκπληκτική θέα μόλις 1χλμ. από το χωριό Σταυρός, 3χλμ. Από τις υπέροχες παραλίες των Κρουβολίων, πολύ κοντά στη Φρίκες και 4χλμ. από την παραλία Αφαέλες. Στο βόρειο τμήμα της Ιθάκης μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τις ποδηλατικές σας βόλτες. Αν δεν έχετε δικό σας ποδήλατο, η Mazourka μπορεί να σας προσφέρει ένα. Υπάρχει ένα δίκτυο ποδηλατικών διαδρομών στην Ιθάκη, μικρής και μεγάλης διάρκειας, διαμορφωμένο έτσι ώστε να ικανοποιεί κάθε ποδηλάτη, που επιτρέπει στους επισκέπτες της Mazourka να βιώσουν την ομορφιά και τα τυρκουάζ νερά του νησιού . Δεν θα μετανιώσετε την βόλτα με  ποδήλατο από τη Μαζούρκα σε οπουδήποτε σημείο στο νησί της Ιθάκης.

Επικοινωνία:

1)Τηλεφωνικά καλώντας την κυρία Αφροδίτη Σικιώτη, που είναι η ιδιοκτήτρια στον αριθμό 698 5034 051

2) μέσω Email στην διεύθυνση mazourka1@yahoo.gr

3)Μπαίνοντας στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος Mazourka Estate

4)Ακολουθώντας το Mazourka Estate σε Facebook και Instagram

Φωτογραφίες από τα διαμερίσματα 

Φωτογραφίες από την πισίνα και τον κήπο 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ