5ο Φεστιβάλ Τραγουδιού και Μίμησης Deja vu | Δευτέρα 4/3 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Μια από τις πολύ αγαπημένες εκδηλώσεις , που πραγματοποιούνται κατά την περίοδο του  του Καλαματιανού Καρναβαλιού, είναι το φεστιβάλ τραγουδιού και μίμησης Deja vu, το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Φαίνεται οτι το Deja vu έχει γίνει θεσμός, αφού τόσο ο κόσμος, όσο και τα πληρώματα κάθε χρόνο το περιμένουν πως και πως , είτε για να δηλώσουν συμμετοχή και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, είτε για να παρακολουθήσουν τις μιμήσεις και ερμηνείες των συμμετεχόντων. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που κάθε χρόνο το Πνευματικό Κέντρο γεμίζει ασφυκτικά.

Το φετινό DeJa vu, το οποίο είναι το 5ο κατά σειρά, θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού την Δευτέρα 4 Μαρτίου πάντα στο Πνευματικό κέντρο Καλαμάτας στις 19:30. Εννοείται πως η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Οι συμμετέχοντες  στην εκδήλωση μπορούν να επιλέξουν όποιο τραγούδι θέλουν. Μπορούν επίσης να διαλέξουν ακόμα και σκηνές από ταινίες και θεατρικά έργα , όπου υπάρχει τραγούδι. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να προσπαθήσουν να μιμηθούν όσο καλύτερα γίνεται στην εξωτερική εμφάνιση και την φωνή τον γνωστό τραγουδιστή ή ηθοποιό, που έχουν επιλέξει και να να πείσουν την κριτική επιτροπή οτι αξίζουν ένα από τα βραβεία, τα οποία είναι: 

-Βραβείο Déjà Vu

-Βραβείο Καλύτερης Σκηνικής Παρουσίας

-Βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας. 

Και η φετινή εκδήλωση έχει κοινωνικό χαρακτήρα, αφού έξω από το από το Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου θα υπάρχει κουτί, όπου ο καθένας μας μπορεί να ρίξει ότι έχει ευχαρίστηση. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα πάει στον Σύλλογο φίλων ατόμων με ειδικές ανάγκες. 

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8Life fm 88 EnterMessinia.gr EnterMessinia TV 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ