Meet Τhe Goldies | Ένα μοναδικό fashion event που δείχνει πως “η ζωή ξεκινά μετά τα  –ήντα”

Η ΑΘΗΝΑ ΜΑΤΙΣ, τα Plan B trends και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΡΟΣ, επαναπροσδιορίζουν την αισθητική και σας καλούν στις 22 Φεβρουαρίου στο ΜΕΓΑΡΟ ΥΠΑΤΙΑ (Ηπείρου 2 & Πατησίων)  για την πανευρωπαϊκά πρώτη παρουσίαση των Goldies!

Είναι το πρώτο event παγκόσμια, που χρησιμοποιεί στο σύνολό του μοντέλα 50+, ακόμη και μοντέλα 90 ετών, γυναίκες και άντρες με την αληθινή έννοια του όρου, πραγματικά fashion icons που σύσσωμος ο κόσμος της μόδας ντύνει με Haute Couture. Βασισμένο στο διεθνές κίνημα του Advanced Style υποστηρίζει την παγκόσμια προσπάθεια να ενδυναμωθεί ο κοινωνικός ρόλος της χρυσής ηλικίας και να δοθεί μια καινούργια προοπτική για μια καινούργια ζωή, μέσω της μόδας.

Η μόδα -μέχρι στιγμής- εστίαζε στη νεότητα.  Τα περιοδικά γέμιζαν με 14χρονα  μοντέλα και την αίσθηση ότι τα κοριτσάκια ντύθηκαν με τα ρούχα της μαμάς.  Μοιραία τώρα το παιχνίδι αλλάζει…  Οι άνθρωποι πλέον ζουν περισσότερο. Στα 50 είναι ακόμη νέοι και μεγαλώνοντας δεν έχουν καμία όρεξη να μείνουν στα μετόπισθεν. Θέλουν να αγαπήσουν τον εαυτό τους ξανά, να χαλαρώσουν, να κάνουν ένα εξαντλητικό shopping και να απολαύσουν τη ζωή.

Θέλουμε να δηλώσουμε με τον πιο όμορφο τρόπο, ότι οι άνθρωποι μπορούν να έχουν στιλ, μπορούν να είναι δημιουργικοί, μπορούν να είναι όμορφοι και δραστήριοι σε κάθε ηλικία.

 Αυτό το event είναι σημαντικό, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να χαρίσουμε φωνή σε αυτούς που ως σήμερα ακούγονταν λιγότερο. Μας βοηθά να τους φέρουμε στην πρώτη γραμμή. Αυτό που είναι πια κανόνας στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, έρχεται και στην Ελλάδα, γιατί η Μόδα είναι η ζωή!

Ετοιμαστείτε για την εισβολή των Goldies και απολαύστε τη νέα τάση, όχι μόνο στη διαφήμιση, αλλά και στα media, στη showbiz, στη μόδα, στην ίδια τη ζωή. Γιατί τα πάντα αλλάζουν!  Οι εικόνες και τα πρότυπά τους αποκτούν ηλικία, άρωμα εμπειρίας και γνώσης.  Γυναίκες και άντρες άνω των πενήντα εισβάλλουν δυναμικά στη σκηνή επιμένοντας ότι “η ζωή είναι εδώ”. Ηθοποιοί, επιχειρηματίες, bloggers, δημοσιογράφοι, νοικοκυρές, μητέρες, ενώνονται υπό την …μπαγκέτα της Αθηνάς Ματίς σε μια πρωτόγνωρη παγκόσμια πασαρέλα , γεμάτη χρώμα, ενέργεια, αυθεντικότητα, σιγουριά, μα πάνω απ’ όλα δυναμισμό.

Για πρώτη φορά όλη η ομάδα των καταξιωμένων σχεδιαστών, νέων και παλαιότερων, μεταξύ των οποίων Vassilis Zoulias, Loukia, Lakis Gavalas, Mitakos, Epifanios, , Nikolopoulou, Paris Valtadoros … 20 συνολικά, παρουσιάζουν τα νέα fashion icons, φωνάζοντας ταυτόχρονα πως  «η ζωή ξεκινά μετά τα  –ήντα». Με τη σειρά τους, οι εμπνευστές αυτής της πρώτης για την Ευρώπη Goldies βραδιά μόδας, μας βάζουν να σκεφτούμε.

Αθηνά Ματίς: «Ποτέ δεν ήθελα να φαίνομαι νέα, όμως πάντα ήθελα να είμαι μοναδική»

Δημήτρης Καμπανάρος: «Πώς άραγε θα καταφέρουμε να αγαπήσουμε τον άλλον άνθρωπο πλάι μας, όταν δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τον άλλον άνθρωπο μέσα μας; Αυτόν που γινόμαστε όσο μεγαλώνουμε…»

Σε αυτή την φοβερή επίδειξη συμμετέχει και η Βαρβάρα Δημητρέα η οποία με το Nymphi Design μεταμορφώνει κάθε γυναίκα σε μια παραμυθένια νύφη.  Δείτε τα στοιχεία για την Βαρβάρα Δημητρέα και τις δημιουργίες της κάνοντας μια επίσκεψη στην σελίδα της  Nymhi Design

Υποστήριξη : Έμφασις 91.8 fm – Life fm 88 – EnterMessinia.gr -EnterMessinia TV

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ