Μια επιπλέον παράσταση για την “Μπάντα του Δάσους” | Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Μετά την τεράστια απήχηση που είχε η μουσικοχορευτική παράσταση “Η Μπάντα του Δάσους” με τις συνεχόμενες sold out παραστάσεις και την εξάντληση των θέσεων μέρες πριν την προγραμματισμένη παράσταση της κάθε Κυριακής, το Θέατρο Νηπιαγωγείο αποφάσισε την πραγματοποίηση μιας επιπλέον παράστασης το Σάββατο 26 Ιανουαρίου. Σε σχετική ανακοίνωση ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη του και αναφέρει:

“Το Θέατρο Νηπιαγωγείο ανακοινώνει την εξάντληση των θέσεων για όλες τις παραστάσεις της “Μπάντας του δάσους”. Ευχαριστούμε για την αγάπη του κοινού και ανταποδίδουμε με μια έκτακτη παράσταση, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 για όσους δεν έχουν προλάβει να κάνουν την κράτησή τους ως σήμερα. Τηλέφωνο κρατήσεων 6948930181. Γενική είσοδος 5 ευρώ. Στο Θέατρο Νηπιαγωγείο, Λεΐκων 24.”

Υπόθεση: Τέσσερα ζώα, ο γάιδαρος Ρακίνας, ο σκύλος Σοφοκλής , η αγελάδα Μινέρβα και ο κόκορας Ερρίκος , διωγμένα και πληγωμένα από τα αφεντικά τους, όταν πια παύουν να τους είναι χρήσιμα, περιπλανιούνται στο δάσος για να βρουν μία καλύτερη τύχη. Βρίσκουν έτσι ο ένας τον άλλον και ανακαλύπτουν την δύναμη της φιλίας που τους δίνει χαρά και δύναμη να συνεχίσουν. Ξαφνικά, μέσα στο δάσος, ανακαλύπτουν το κρησφύγετο τεσσάρων ληστών που έχουν κατακλέψει όλη την Βρέμη. Αποφασίζουν λοιπόν να τους τιμωρήσουν. Με καλή συνεργασία τρομάζουν και διώχνουν μακριά τους ληστές, ενώ επιστρέφουν τα κλοπιμαία στους χωριανούς. Γίνονται οι ήρωες της Βρέμης και τα αφεντικά τους τους ζητούν να επιστρέψουν πίσω. Όμως εκείνοι προτιμούν τη νέα οικογένεια που δημιούργησαν μεταξύ τους και αντί να επιστρέψουν, φτιάχνουν την μπάντα του δάσους και παίζουν μουσική στις χαρές και στις λύπες. Ο θρύλος λέει πως αυτή η μπάντα κράτησε για πάντα…

Κείμενο/σκηνοθεσία: Ελένη Ευταξοπούλου
Παίζουν: Καλλιρρόη Βελέντζα, Ελένη Ευταξοπούλου, Κωνσταντίνα Κολόκα, Πάνος Ταντής
Μουσική σύνθεση: Πάνος Ταντής
Χορογραφία: Δημήτρης Αναστασόπουλος

Γενική είσοδος 5 ευρώ.
Πληροφορίες-επικοινωνία-κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6948930181.

Υποστήριξη : Έμφασις 91.8 fm – Life fm 88 – Entermessinia.gr – Entermessinia TV 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ