Νέος μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από τον Έμφασις 91.8 fm και το GENESIS men’s fashion στην Καλαμάτα

Νέος  μεγάλος εορταστικός ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  από τον Έμφασις 91.8 fm και το Genesis Men’s-fashion στην αρχή του Πεζόδρομου Αριστομένους στην Καλαμάτα με δώρο ένα μοντέρνο επώνυμο ανδρικό φούτερ.  

Τηλεφώνησε καθημερινά στο  27210-91704 στην εκπομπή της Άστρης Μαυρέα 09:00-11:00, δήλωσε συμμετοχή αφήνοντας τα στοιχεία σου και ίσως  να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει το μοντέρνο ανδρικό φούτερ από το αγαπημένο κατάστημα ανδρικής ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ GENESIS mens fashion στον Πεζόδρομο Αριστομένους στην Καλαμάτα.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί Παραμονή Πρωτοχρονιάς. 

 

Δες το βίντεο του Διαγωνισμού   ΕΔΩ 

Το Genesis Men’s Fashion  Αριστομένους 2 στην Καλαμάτα πρωτοπορεί εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο της ανδρικής ένδυσης, υπόδησης και των αξεσουάρ έχοντας κερδίσει την εκτίμηση, τον σεβασμό και την προτίμηση του ανδρικού πληθυσμού της πόλης.

Έχοντας όλες τις γνωστές φίρμες το κατάστημα Genesis Men’s Fashion ντύνει τον άνδρα καταναλωτή από την κορυφή μέχρι τα νύχια με τα καλύτερα προϊόντα σε ρούχα παπούτσια και αξεσουάρ, για κάθε περίσταση. Eκεί ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει κάζουαλ και επίσημο ντύσιμο,  όλων των γνωστών εταιριών, ρούχα φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά και στις καλύτερες και πιο προσιτές τιμές.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27210-22311

Βρείτε επίσης το Genesis Men’s Fashion και στο facebook.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ