Nέος Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το κατάστημα Papaloukas Home Carpet και τον Έμφασις 91.8 fm

Νέος Μεγάλος Διαγωνισμός από το κατάστημα Papaloukas Home Carpet στην Καλαμάτα και τον Έμφασις 91.8 fm με δώρο ένα μοντέρνο χαλί σαλονιού.  

Τρόπος συμμετοχής :

-Δήλωσε συμμετοχή καθημερινά σε όλες τις εκπομπές του Έμφασις 91.8 fm τηλεφωνώντας στο 27210-91704 και αφήνοντας τα στοιχεία σου. 

Κάνε like & share τον διαγωνισμό στον τοίχο σου στο facebook και αύξησε τις πιθανότητες να είσαι ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει το χαλί σαλονιού από το Papaloukas Home Carpet και τον Έμφασις 91.8 fm.

Στο κατάστημά Papaloukas Home Carpet στην Καλαμάτα θα βρεις μια τεράστια ποικιλία σε χαλιά, χειροποίητα και μηχανής, κουρτίνες, λευκά είδη, διακοσμητικά και είδη σπιτιού. Σε έναν χώρο τριών ορόφων και περίπου 1000 τμ. είναι σίγουρο πως θα βρείς αυτό που ψάχνεις και θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος από τα υπέροχα σχέδια, χρώματα, υλικά και μοτίβα, πάντα σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας. 

 

Το ανθρώπινο δυναμικό, της επιχείρησης είναι πάντα στην διάθεση των ενδιαφερόμενων να  εξυπηρετήσει και να βοηθήσει στην επιλογή. Η εμπειρία στο χώρο, οι ικανοποιημένοι πελάτες, η ειλικρίνεια και η συνέπεια τoυ καταστήματος Papaloukas Home Carpet αποτελούν τον κύριο λόγο της μακροχρόνιας πορείας του στον χώρο του χαλιού.

Κατάστημα Papaloukas Home Carpet , Αθηνών 87 Καλαμάτα 

Τηλέφωνο επικοινωνίας :  27210 23745

Επίσημη σελίδα : www.ppapaloukas.gr  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ