Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του “Γ.Σ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016” στο Εlite City Resort

Άκρως πετυχημένη ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε ο «Γ.Σ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016» στο Εlite City Resort  σήμερα Κυριακή 25 Νοεμβρίου, καθώς πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου και γέμισε την αίθουσα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε περίπου στις 18.15 μετά την προσέλευση των αθλητών, των  γονέων και του κοινού,  με χαιρετισμό-καλωσόρισμα του Προέδρου κυρίου Πέτρου Παπαδόπουλου, ο οποίος παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τις δραστηριότητες του Συλλόγου, το προπονητικό team του Συλλόγου και  βράβευσε κάποιους αθλητές για την παρουσία και τις επιδόσεις τους.

Gepostet von Έμφασις 91,8 – Emfasis 91,8 am Sonntag, 25. November 2018

Στην συνέχεια ακολούθησε η ομιλία της κυρίας Αθηνάς Κουτσούκου, Ψυχολόγου, με θέμα «Αθλητική Ψυχολογία». 

Μετά την κυρία Κουτσούκου στο βήμα ανέβηκε η κυρία Αφροδίτη Λουκάκου, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, η οποία ανέπτυξε το θέμα «Αθλητική Διατροφή».

Ακολούθως παρουσιάσθηκαν στους παρευρισκόμενους οι μελλοντικές δράσεις του «Γ.Σ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016», ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράδοση του αθλητικού υλικού από τους προπονητές.

Η βραδιά ντύθηκε μουσικά αρχικά από παιδιά του Μουσικού Σχολείου «Μαρία Κάλλας», που έπαιξαν μουσική και ερμήνευσαν κάποια κομμάτια και στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε επαγγελματίας DJ .

Στην υποστήριξη της εκδήλωσης ήταν ο Έμφασις 91.8 fm , ο Life fm 88 , το  EnterMessinia.gr και το EnterMessinia TV 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση: 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ