Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από την PIZZA FAN και τον Έμφασις 91.8 fm | Κέρδισε μια γευστική double pizza nuggets

Σου αρέσουν οι γευστικές και απολαυστικές πίτσες; Τότε πρέπει να πας στην Pizza Fan. Γιατί εκεί θα βρεις τις πιο χορταστικές πίτσες με τα καλύτερα υλικά και τους πιο αχτύπητους συνδυασμούς.

Τώρα ο Έμφασις 91.8 fm σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις 1 απολαυστική  double pizza nuggets, την νέα διώροφη πίτσα, που στο κάτω μέρος έχει κοτομπουκιές, λάχανο, καρότο, κρεμμύδι, τρίχρωμη πιπεριά, Gouda, Sweet Chili sauce και πάνω τορτίγια, Mozzarella, καλαμπόκι μέγεθος κομματιού σχεδόν διπλάσιο από το κλασσικό.

Τρόπος συμμετοχής : Τηλεφώνησε  στο 27210-91704 και δήλωσε συμμετοχή καθημερινά στις εκπομπές του Έμφασις 91.8 fm. Κάθε εβδομάδα ΠΕΝΤΕ τυχεροί κερδίζουν από 1 double pizza nuggets από την Pizza Fan. 

Πολλές όμως είναι και οι γευστικές εκπλήξεις που έχει η Pizza Fan για όλους εμάς, αφού μας συστήνει μία νέα πίτσα που ακούει στο όνομα PIZZA ΡΟΚΑ – ΠΡΟΣΟΥΤΟ και αποτελεί την νέα άφιξη.  Η Pizza Ρόκα-Προσούτο αναδεικνύει την Ιταλική κουλτούρα, βασισμένη στην κλασική ιταλική συνταγή μέσα από τη χωριάτικη φουρνιστή ζύμη, προφέροντας αντίθεση στη γεύση με την παρουσία της ρόκας. Με λεπτή ζύμη, που αναδεικνύει τις γεύσεις, παρέα με τη σπιρτάδα της ρόκας, ως το πλέον δροσιστικό topping, θα σε ταξιδέψει στην Ιταλική κουλτούρα! 

Επίσης στην PIZZA FAN μπορείς να βρεις:

Double Pizza ΛαχανικώνΤορτίγια Mozzarella. Με αυθεντική γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ, Philadelphia, φρέσκια ντομάτα, κρεμμύδι, καλαμπόκι, φρέσκα μανιτάρια, λάχανο, καρότο, τορτίγια, τρίχρωμη πιπεριά και Mozzarella.  100% απολαυστική, έρχεται να κάνει τη διαφορά.Δεν έχετε λοιπόν παρά να τη δοκιμάσετε και είναι σίγουρο ότι θα σας συνεπάρει ευχάριστα!Είναι ιδανική για Vegetarian καθώς είναι πλούσια σε λαχανικά και απολαυστικό Philadelphia.

Pizza Nachos 
Μια καινούργια πίτσα έχει έρθει στην Pizza Fan και σας προκαλεί να την δοκιμάσετε. Λέγεται Pizza Nachos και έχει όντως nachos και σάλτσα τυριού Cheddar στο κέντρο. Ντιπάρεις λοιπόν τα nachos ή το κομμάτι σου στο ζεστό Cheddar και κάνεις παιχνίδι με τους φίλους. Τη βρίσκουμε στη νέα τιμή των 9,90€ και απολαμβάνεται αυστηρά με παρέα!
Pizza Nachos από την Pizza Fan.

Party για Μικρούς

Mαζί με το άνοιγμα των σχολείων, ήρθε ο καιρός για τα πρώτα παιδικά πάρτυ. Και αν κάποιος ξέρει να οργανώνει τα καλύτερα παιδικά πάρτυ, αυτός είναι η αγαπημένη μας Pizza Fan.  Έχοντας οργανώσει περισσότερα από 40.000 πάρτυ – ναι, καλά ακούσατε – οργανώνει και το δικό σας παιδικό πάρτυ από 30 ευρώ! Φρέσκιες ζεστές πίτσες και αν θέλετε μπορείτε να έχετε κλόουν, DJ, ταχυδακτυλουργούς ώστε το πάρτυ του μικρού σας να μείνει αξέχαστο.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα από το pizzafan.gr ή καλώντας στο 18.111.

 

Party για Μεγάλους

Σε γιορτές και γενέθλια, η λύση είναι μία: Pizza Fan. Εσύ καλείς φίλους, συγγενείς, κουμπάρους και όποιον άλλον θες και χορταίνουν όλοι από 2,50 ευρώ το άτομο. Κι αν θες και χορό, η Pizza Fan σου βρίσκει super DJs για να μείνει το πάρτυ σου αξέχαστο! Μπορείτε να μάθετε περισσότερα από το pizzafan.gr ή καλώντας στο 18.111.

Χορηγίες

Back to school σημαίνει επιστροφή στη διασκέδαση, στη χαρά και σε απίθανα events! Και που βρίσκεται η χαρά; Μα φυσικά στην υπέροχη Pizza Fan, η οποία για 9η χρονιά στηρίζει με το χορηγικό της πρόγραμμα «Γεύση συμμετοχής» όλα τα σχολικά και αθλητικά events. Αν θέλετε και εσείς το event σας να έχει άρωμα φρεσκοψημμένης πίτσας και χαμόγελα, τότε δεν έχετε παρά να ενημερωθείτε στο pizzafan.gr ή στο 18.111!

 

Pizza Fan: Nέο site με έμφαση στο customer experience

 Δίνοντας μεγάλη σημασία στην online παρουσία της, η Pizza Fan προχώρησε πρόσφατα στο redesign του site της βελτιώνοντας το user interface καθώς και το customer experience. Δημιούργησε ένα απλό και εύκολο customer journey για τον πελάτη, που σηματοδοτεί την έναρξη μιας ευχάριστης online εμπειρίας και μείωσε σημαντικά τα βήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Από αισθητικής πλευράς, η ιστοσελίδα απέκτησε πιο μοντέρνο user interface, με ζωηρά χρώματα και νέα hand drawn εικονίδια. Δημιουργήθηκε μία νέα διαδικασία παραγγελίας όπου ο πελάτης μπορεί να διαλέξει ακόμα πιο γρήγορα την πίτσα που θέλει, χάρη στα φίλτρα που κατηγοριοποιούν τις πίτσες ανάλογα με τη ζύμη ή το είδος τους.

Επενδύοντας στη συνολική εμπειρία του χρήστη, η Pizza Fan κάνει παιχνιδιάρικη τη διαδικασία «Φτιάξε τη δική σου πίτσα», όπου ο πελάτης δημιουργεί την πίτσα που θέλει, βλέποντας την ίδια στιγμή όλα τα υλικά που επιλέγει σε μία εικονική πίτσα.

Τέλος, ακολουθώντας τα τεχνολογικά trends, εισάγει το gamification στο τελευταίο στάδιο της online παραγγελίας. Έτσι, αφού ολοκληρώσει ο χρήστης την παραγγελία του και για όσο χρόνο την αναμένει, παίζει ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Pizza Fan… ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ