Κώστας Γαβράς για τον fake θάνατό του: Μίλαγα με τους συγγενείς μου και έκλαιγαν

Ο μεγάλος Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς έζησε μια μακάβρια εμπειρία που αφορούσε τον θάνατό του. Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός για τις ψευδείς ειδήσεις που μεταδίδει Ιταλός δημοσιογράφος και συγγραφέας Tomaso De Benedetti θέλοντας να εκθέσει τα media έγραψε στο Twitter της Μυρσίνης Ζορμπά ότι πέθανε ο Κώστας Γαρβάς.

Ο ίδιος μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο αποκαλύπτοντας πως έμαθε την ψευδή είδηση. Παράλληλα αναρωτήθηκε πώς ενώ όλοι οι Έλληνες έχουν το τηλέφωνο του- εννοώντας τους δημοσιογράφους- δεν μπήκαν στον κόπο να τον καλέσουν στο τηλέφωνο.

“Μια συνάδελφός σας μου τηλεφώνησε κι όταν με άκουσε μου είπε “ζείτε”. Έτσι το έμαθα. Από εκείνη την ώρα δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο από όλο τον κόσμο” ανέφερε στο Ραδιόφωνο 24/7 και πρόσθεσε με νόημα: “Είναι περίεργο ειδικά στην Ελλάδα, που όλοι έχετε το τηλέφωνό μου γιατί δεν με πήραν ένα τηλέφωνο να μου πουν τι συμβαίνει. Ήταν πολύ απλό”.

Ο κ. Γαβράς ανέφερε και τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι συγγενείς του σημειώνοντας: “Λυπήθηκαν τόσο πολύ οι συγγενείς μου οι οποίοι ενώ μιλάγαμε στο τηλέφωνο έκλαιγαν ακόμα. Παρόλο που ήξεραν που ήμουν καλά. Δεκάδες Γάλλοι, επίσης, με πήραν ιδιαίτερα συγκινημένοι”. Όπως συμπλήρωσε με την υπουργό Πολιτισμού δεν επικοινώνησε, αλλά τον κάλεσε με πολύ αγάπη όλος ο κόσμος από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Βέβαια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κατάσταση στην Ελλάδα σημειώνοντας ότι δεν είναι καλή. Αυτό που χρειάζεται είπε είναι μια “συμφιλίωση όλων των ιδεών για να μπει η χώρα σε καλό δρόμο. Πρέπει να βρεθεί ομόνοια μεταξύ των Ελλήνων. Με την διχόνοια δεν θα πάει τίποτα καλά”.

 

news247

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ