«Αναζητώντας την Όντρεϋ» από την Αυτοσχέδια Σκηνή και την ομάδα εφήβων #radiopolitismos

Η Αυτοσχέδια Σκηνή και η ομάδα των εφήβων επέλεξαν να ανεβάσουν φέτος την παράσταση «Αναζητώντας την Όντρεϋ», σε μία διασκευή του βιβλίου της Sophie Kinsella με τον ίδιο τίτλο.

Υπόθεση: Η Όντρεϋ , μία έφηβη 14 ετών έχει πολλούς προβληματισμούς. Αρχικά, μία αγχώδη διαταραχή η  οποία έχει προκύψει εξαιτίας ενός γεγονότος bullying, ένα σωρό φοβίες ως αποτέλεσμα αυτού, γονείς που δεν μπορούν να την καταλάβουν και έναν αδελφό, ο οποίος έχει εμμονή με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και εμπλέκεται στην ζωή της απρόσκλητος. Τα προβλήματά της φαντάζουν άλυτα στα εφηβικά της μάτια. Ωστόσο, μία απρόσμενη παρουσία, με χαμόγελο και κατανόηση, θα την κάνει να νιώσει πως μπορεί να κάνει και πάλι τα πράγματα που πριν την έκαναν να παραλύει από φόβο. Και ότι ίσως τελικά να καταφέρει κάποτε να ξαναβρεί τον δρόμο της προς την πραγματική ζωή.

   
Το «Αναζητώντας την Όντρεϋ» είναι ένα έργο που με αστείο αλλά και συνάμα τρυφερό τρόπο περιγράφει σκηνές και περιστατικά τα οποία θα φανούν σε πολλούς, γονείς και εφήβους, απίστευτα γνώριμα. Ετοιμαστείτε να γελάσετε και να ονειρευτείτε μαζί με την Όντρεϋ , καθώς ανακαλύπτει ότι,  ακόμα κι όταν νιώθεις ότι έχεις χάσει τον εαυτό σου τίποτα δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Η ομάδα των εφήβων της Αυτοσχέδιας Σκηνής, παιδιά ταλαντούχα, με άποψη και με τον ενθουσιασμό της ηλικίας τους υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της Μαρίας Σκαφιδά, ανυπομονούν να σας παρουσιάσουν την δουλειά τους στις 21,22,23 και 24 Ιουνίου, ημέρες Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 21,30, στον χώρο της Αυτοσχέδιας Σκηνής, πεζόδρομος Αγίου Παντελεήμος 13 στο Ιστορικό Κέντρο .

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Mαρία Σκαφιδά
Σκηνικά: Eυγενία Μπουλγούρη
Yπεύθυνη επικοινωνίας: Iωάννα Μαλούση

Παίζουν:

Βασίλης Αγγελόπουλος
Παναγιώτης Κανελόπουλος
Ιωάννα Κινίνη
Περσεφόνη Μουτσίου
Μαρτασώ Τσότρα
Περικλής Φράγκος

Υποστήριξη : Έμφασις 91.8 fmLife fm 88Entermessinia.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ