Προβολή της ταινίας «Επαγγελματίας καρδιοκατακτητής» από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας αύριο στο “Καφέ Σινέ”

afisa-filmhouseΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «Επαγγελματίας καρδιοκατακτητής» [2010] σε σκηνοθεσία Pascal Chaumeil με τους Romain Duris, Vanessa Paradis, Julie Ferrier θα προβάλει αύριο στις 9.30 μ.μ. στο «Καφέ Σινέ» (δυτική παραλία Καλαμάτας), η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας.

Ο Alex είναι επαγγελματίας γυναικοκατακτητής! Με συνεργό την αδερφή του και τον άντρα της, βγάζουν τα προς το ζην χωρίζοντας ζευγάρια. Όταν όμως αναλάβει να αποπλανήσει τη Juliette, ένα γοητευτικό πλουσιοκόριτσο, θα βρεθεί προ πολλών εκπλήξεων.

Με φόντο το πριγκιπάτο του Μονακό, ο προερχόμενος από την τηλεόραση σκηνοθέτης Pascal Chaumeil μας χαρίζει μια διασκεδαστική, δοσμένη με φινέτσα και χιούμορ ρομαντική κωμωδία. Παρά τις κάποιες ελλείψεις και κοινοτοπίες στην ανάπτυξη των χαρακτήρων, ο Chaumeil και οι σεναριογράφοι του αναπτύσσουν με σωστό τάιμινγκ τα ωραία και ευρηματικά γκαγκ τους, αποδεικνύοντας πως στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο μπορεί ακόμη να βρει κανείς την έμπνευση και την ευρηματικότητα.

Απολαυστικός ο Romain Duris στον sexy ρόλο του γόη σε αποστολή αλά ”James Bond” (εύθραυστος κι αλώβητος, ηθικός κι ανήθικος) και απρόσμενα καλή η πρώην όμορφη σταρ λολίτα Vanessa Paradis.

Ο Επαγγελματίας Καρδιοκατακτητής ήταν υποψήφιος για 5 βραβεία Cesarκαι κέρδισε τον Χρυσό Κύκνο καλύτερης ρομαντικής ταινίας στο CαbourgFilmFestival

  • Η είσοδος είναι 4 ευρώ ενώ για νέους κάτω των 18 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ