Ανατροπή στην υπόθεση της Λέρου – Δεν διαπιστώνεται σεξουαλική κακοποίηση

Η ιατροδικαστική έκθεση ανατρέπη ακόμη κια την ομολογία του πατέρα για σεξουαλκή κακοποίηση των παιδιών του, στην περίπτωση της Λέρου.

Όπως μετέδωσε ο ANT1 στο κεντρικό του δελτίο σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή «δεν υπήρξε ποτέ και από κανέναν σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών».

Συγκεκριμένα ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος ανέφερε: «Δεν προκύπτουν αποδεικτικά ή ενδεικτικά σημεία πρόσφατης ή παλαιότερης σωματικής ή σεξουαλικής κακοποίησης. Δεν έχει πραγματοποιηθεί συνουσία σε οποιοδήποτε χρόνο».

Μετά από αυτή την έκθεση η υπόθεση μετατρέπεται σε θρίλερ αφού τα αποτελέσματα έρχονται σε αντιπαράθεση με τα όσα κατέθεσαν παρουσία παιδοψυχολόγου τα ίδια τα παιδιά, βάσει των οποίων οι γονείς κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Επίσης και ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας είχε περιέγραψε τους ξυλοδαρμούς και την κακοποίηση από τον πατέρα του και είπε στον ΑΝΤ1 ότι «Πήγε σε γιατρό γιατί ήθελε να πει ότι την παρενοχλούσε ο πατέρας μου και μίλησε σε μια ξαδέλφη μου, ότι ο μπαμπάς με βιάζει. Και η γιατρός μου είπε ότι “το παιδί έχει βιαστεί”».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το νοσοκομείο Παίδων που είχε εξεταστεί η μικρή δεν εντοπίστηκε σεξουαλική κακοποίηση: «Διαπιστώθηκαν συνθήκες ενδοοικογενειακής δυσλειτουργίας μη συνδεόμενες με ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης», δήλωσε ο κοινός διοικητής νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού», Μανώλης Παπασάββας.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ