AVON …H εταιρία καλλυντικών που αναδεικνύει την ομορφιά σας !!!

H Avon είναι η εταιρία που για περισσότερα από 130 χρόνια έχει υποστηρίξει την ομορφιά, την καινοτομία, την αισιοδοξία και -πάνω από όλα- τις γυναίκες!

Με σχεδόν 9 δισεκατομμύρια ετήσια κέρδη, διαθέτει προϊόντα που πωλούνται μέσω 6 εκατομυρίων ενεργών, ανεξάρτητων Αντιπροσώπων παγκοσμίως. Τα προϊόντα της Avon περιλαμβάνουν μακιγιάζ, περιποίηση επιδερμίδας, αρώματα, καθώς και αξεσουάρ, κοσμήματα και προϊόντα για το σπίτι και παρουσιάζει τόσο γνωστές μάρκες όπως: Avon Color, ANEW, Nutra Effects, Skin-So-Soft, Advance Techniques και Avon Naturals.

Ακολουθώντας το όραμά της να είναι “Η Εταιρία για τις Γυναίκες”, η Avon κατανοεί και ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες για καλλυντικά προϊόντα, άριστη εξυπηρέτηση και προσωπική ολοκλήρωση των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Όραμα της Avon, τα 130 χρόνια ύπαρξης της εταιρίας, είναι να παρέχει στη γυναίκα την ευκαιρία κέρδους, στηρίζοντας την ευζωία και την ευτυχία της.

Η ιδιαιτερότητα της AVON έγκειται στην έννοια της απευθείας πώλησης, δηλαδή στον πρωτοποριακό τρόπο διάθεσης των προϊόντων της στο χώρο της κάθε γυναίκας τη στιγμή που εκείνη τα χρειάζεται. Σήμερα πάνω από 6 εκατομμύρια γυναίκες σε περισσότερες από 100 χώρες συνθέτουν το “δίκτυο Αντιπροσώπων AVON“, οι οποίες μέσα από συνεχή εκπαίδευση διαθέτουν τα εξαίρετης ποιότητας προϊόντα, ικανοποιώντας τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Οι Αντιπρόσωποί μας αποτελούν την ψυχή της Εταιρίας, διατηρώντας τη στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την προσωπική σχέση που δημιουργούν με τους πελάτες τους.\

Στην Ελλάδα τα προϊόντα Avon διατίθενται ήδη από το 1988. Από το Μάρτιο του 2001 η Avon έγινε 100% θυγατρική Εταιρία της πολυεθνικής Avon Products Inc., σημειώνοντας εντυπωσιακή ανάπτυξη που της έδωσε το μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά προϊόντων απευθείας πώλησης.

Ανδρικά προϊόντα  

H AVON διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία προϊόντων και για άντρες. Προϊόντα περιποίησης, αρώματα και προϊόντα καλλωπισμού και για τον άνδρα, προϊόντα ανδρικής μόδας , δώρα και κοσμήματα, ώστε και ο άνδρας να ξεχωρίζει. Επώνυμες μάρκες και μεγάλη ποικιλία εγγυώνται ότι και ο άνδρας θα βρει ο,τι τον ενδιαφέρει.

Παραγγελίες : Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά και διαδικτυακά 

  • Τηλεφωνικό Κέντρο Avon  (Καθημερινά 08:00 – 16:00) Το εξειδικευμένο επιτελείο της AVON  μπορεί να σας βοηθήσει με οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε (πρόσβαση, πληροφορίες, δυνατότητες, λογαριασμός, κλπ.).

Καλώντας στο 210 6605749 όλες τις εργάσιμες ημέρες και στο ωράριο που φαίνεται παραπάνω, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε συμβουλές ή να μοιραστείτε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

  • Online Ενημέρωση Υπάρχει ειδική κατηγορία στο site (τόσο στο κεντρικό όσο και στο site Αντιπροσώπου) για να μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τις διαδικασίες της Avon και να αναπτύσσετε τις ικανότητές σας ανάλογα.

Στον μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό που διοργανώνουν ο Έμφασις 91.8 fm , ο Life fm 88 και το Entermessinia.gr, η ΑVΟΝ  ένα πλήρες σετ make up για την γυναίκα και προϊόντα ομορφιάς για τον άντρα      

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ