Ενοικίαση αυτοκινήτων Drive Rent a Car στην Ρόδο | Εύκολη και άνετη μετακίνηση

Η Drive Rent a Car είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1990

Πλέον κατέχει το μεγαλύτερο κατάστημα αυτοκινήτων στη Ρόδο. Με στόλο 1.200 αυτοκινήτων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, δραστηριοποιείται στον χώρο αυτό από το 1991. Ο στόλος της εταιρείας αποτελείτε από οικονομικά αυτοκίνητα, special cars, luxury cars και mini bus κι ακόμη σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται παρέχονται υπηρεσίες transfer και οδηγός . Η Drive Rent a Car παρέχει συνεχώς τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες ενοικίασης αυτοκινήτων. 

Οι υπεύθυνοι είναι υπερήφανοι για την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και ποιότητας αυτοκινήτων με τις καλύτερες τιμές. Με θέσεις σε όλα τα μεγάλα θέρετρα, το Drive είναι σε θέση όχι μόνο να σας εξυπηρετήσει με συνέπεια και ασφάλεια, αλλά και να σας συμβουλεύσει για το πώς να εξερευνήσετε τις ομορφιές του νησιού,  όπως κανένας άλλος.

Φωτογραφία του χρήστη Drive rent a car Rhodes.

Τα αυτοκίνητα παραδίδονται απευθείας στο ξενοδοχείο, το κατάλυμα ή το λιμάνι από το φιλικό προσωπικό της επιχείρησης και για την παράδοση στο αεροδρόμιο παρέχεται υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο για παραλαβή και αποβίβαση για την άνεσή σας. 

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ρόδο είναι διαθέσιμη σε όλα τα μεγάλα τουριστικά θέρετρα του νησιού. Ειδικότερα ενοικίαση αυτοκινήτου στην πόλη της Ρόδου, την Ιξιά, την Ιαλυσό, την Καλλιθέα, την Κολύμπια, την Αφάντου, το Φαληράκι και τη Λίνδο.

Φωτογραφία του χρήστη Drive rent a car Rhodes.

Ο οδηγός ενοικίασης αυτοκινήτου προσφέρει τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα άνετα στο κατάλυμα σας. Η ενοικίαση αυτοκινήτων από το αεροδρόμιο της Ρόδου Διαγόρας παρέχεται από το σταθμό του αεροδρομίου με την κάλυψη και χαιρετισμό στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή σας. Κάντε κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου σας για τις καλύτερες τιμές με μερικά απλά βήματα από το σύστημα κρατήσεων εκ των προτέρων.

Φωτογραφία του χρήστη Drive rent a car Rhodes.

Διεύθυνση: 1ο χλμ Τσαϊρί-Αεροδρόμιο, 85100 Ρόδος, 

Τηλέφωνο: 22410 68243

Φαξ: 22410 66658

Email: info@driverentacar.gr

Βρείτε επίσης την εταιρία Drive Rent a Car και στο facebook ή επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα  www.driverentacar.gr 

Στον μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό που διοργανώνουν ο  Έμφασις 91.8 fm ο Life fm 88 και το Entermessiniaη εταιρεία Drive Rent a Car προσφέρει στο τυχερό ζευγάρι ένα αυτοκίνητο για να μπορεί να μετακινείται άνετα και εύκολα στο Νησί των Ιπποτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ