Νέα Σμύρνη: Σκότωσε τη μητέρα του επειδή του προκαλούσε πονοκεφάλους

Οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν όταν άκουσαν τον κατηγορούμενο να τους περιγράφει ακριβώς πως έκανε το έγκλημα

Η μάνα του, του έκανε κακό. Του έκανε κάτι περίεργα πράγματα και είχε συνέχεια πονοκεφάλους… συνέχιζε να μιλάει και δεν άντεχα να ακούω ούτε τη φωνή της… Από την ημέρα που τη σκότωσε είναι πολύ καλύτερα… Θα την άφηνε κλειδωμένη στο υπνοδωμάτιο. Τι σημασία έχει που ήταν; Σημασία έχει ότι έπαψε να τον ενοχλεί.

“Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι υπο μια πολύ μεγάλη ψυχική διαταραχή, δεν αντιλαμβάνεται τι έχει κάνει και τι λέει και δυστυχώς, με την πράξη του, κορυφώνοντας την κατάσταση έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει τη ζωή του ανθρώπου που τον αγαπούσε και τον αγαπούσε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στη ζωή” , δήλωσε ο Δημήτρης Μιμιγιάννης, συνήγορος υπεράσπισης του δράστη.

Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ

Οι συνήγοροι του νεαρού ζήτησαν από την ανακρίτρια ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Η μητέρα του τον προστάτευε και πολύ λίγα άτομα στο στενό περιβάλλον γνώριζαν ότι έπασχε ψυχικά.

“Να δούμε ποιά ήταν η ψυχική του κατάσταση κατά τη στιγμή της τέλεσης του αδικήματος, πρίν από αυτό και βέβαια σήμερα που παρουσιάζει μια προσωπικότητα, η οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί το συμβάν αυτό”, δήλωσε ο Παναγιώτης Παπαχρήστος, συνήγορος υπεράσπισης.

“Είχε και φίλους, είχε και οικογένεια, είχε και συγγενείς, είχε σπουδάσει, είχε πάει στρατό. Ένας άνθρωπος αν βρισκόταν έγκαιρα να του πει πως πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μια θεραπευτική αγωγή δεν θα φτάναμε στο συγκεκριμένο σημείο σήμερα”, πρόσθεσε ο Δημήτρης Μιμιγιάννης.

Ο 38χρονος με 38 μαχαιριές σκότωσε τη μητέρα του, κλείδωσε το δωμάτιο και συνέχισε κανονικά τη ζωή του μέχρι τη στιγμή που η δυσοσμία οδήγησε τους αστυνομικούς στην πόρτα του.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ