Θρακομακεδόνες: Σοκ από το άγριο έγκλημα με μπαλτά. Γιατί σκότωσε την γυναίκα του

Ψυχικά διαταραγμένος φαίνεται ότι ήταν ο 79χρονος άνδρας, ο οποίος σκότωσε με μπαλτά την 72χρονη σύζυγό του, στο σπίτι τους στους Θρακομακεδόνες, σήμερα το πρωί.

Το ζευγάρι είχε μια λεκτική διαμάχη πριν ο ηλικιωμένος σκοτώσει τη γυναίκα του στην κρεβατοκάμαρα της μονοκατοικίας τους.

Στη συνέχεια τηλεφώνησε στην Αστυνομία και αποκάλυψε την αποτρόπαια πράξη του, λέγοντας ότι ήταν η κακή στιγμή.

Σκότωσα τη γυναίκα μου”! Με αυτά τα λόγια ένας 79χρονος ενημέρωσε την Άμεση Δράση πως σκότωσε τη σύζυγό του, στο σπίτι τους στο Μενίδι, με όπλο έναν μπαλτά. Ο συζυγοκτόνος είπε ακόμη πως ήταν “κακιά στιγμή”.

Όλα έγιναν στις 8.30 το πρωί στην οδό Αμύντα στους Θρακομακεδόνες. Ανάμεσα στο ζευγάρι υπήρξε ένταση και ακολούθησε άγριος καβγάς. Πάνω στον καβγά ο 76χρονος πήγε στην κουζίνα, άρπαξε τον μπαλτά και σκότωσε την 72χρονη σύζυγό του.

Ακολούθως, τηλεφώνησε ο ίδιος στην Άμεση Δράση και ανέφερε τα εξής:

“Σκότωσα τη γυναίκα μου. Ήταν η κακιά στιγμή. Τσακωθήκαμε, πήρα έναν μπαλτά από την κουζίνα και τη σκότωσα”.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ.Λ Θρακομακεδόνων έσπευσαν αμέσως στο σπίτι της οδού Αμύντα και βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Η 72χρονη γυναίκα ήταν νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα δύο περιπολικά αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, όπου δίνει κατάθεση. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ant1news.gr, ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς εκτός από τα αντικαταθλιπτικά που έπαιρνε, στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε κλινική.

Τα παιδιά του ζευγαριού δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν τι έχει συμβεί, ενώ υποστηρίζουν ότι είδαν τον πατέρα τους να βγαίνει από το σπίτι με ματωμένα ρούχα και ξυπόλητος…

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ