Anonymous Greece – Θα συνεχίσουμε με μαζικές επιθέσεις κατά τουρκικών ιστοσελίδων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο κυβερνοπόλεμος ανάμεσα στους Έλληνες Αnonymous  και τους Τούρκους. Ειδικοί υποστηρίζουν ότι μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη ζωή των πολιτών ενώ Έλληνας χάκερ μιλά αποκλειστικά στο STAR για τα επικίνδυνα χτυπήματα.

«Χαμός μπορεί να γίνει, εμείς παίζουμε με αυτούς και αυτοί με εμάς , εμείς βρίσκουμε τα αμπέλια τους και εκείνοι τα δικά μας».

Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει και ο ισχυρότερος θα κυριαρχήσει. Οι Έλληνες anonymous τα τελευταία 24ωρα απαντούν με απανωτές επιθέσεις στα διαδικτυακά χτυπήματα των Τούρκων. Δεν έχουν σκοπό να κάνουν βήμα πίσω όπως δηλώνουν στο STAR.

«Θα συνεχίσουμε με μαζικές επιθέσεις κατά τουρκικών ιστοσελίδων»

«Μπορούν να καταρρεύσουν τα πάντα ,όλα τα συστήματα, μπορούν να ρίξουν ένα δίκτυο για πλάκα. Πάντα εγκυμονεί το ανθρώπινο λάθος εκεί στοχεύουμε», λέει χάκερ στο STAR.

Οι Τούρκοι χάκερς απειλούν με επίθεση στο Υπουργείο Εξωτερικών

Η πρώτη επίθεση των Anonymous Greece έγινε στην ιστοσελίδα του τουρκικού κανάλιου Top Channel 24 και ξεπέρασε τις 12 ώρες. Στη συνέχεια οι Έλληνες χάκαραν 12.978 ρούτερ της Terk Τέλεκομ. Οι Τούρκοι τώρα απειλούν με μπαράζ κυβερνοεπιθέσεων για τους «8» στρατιωτικούς. Μάλιστα εδώ βλέπετε βίντεο που ανήρτησαν πριν λίγες μέρες και δείχνουν πως θα χτυπήσουν το Υπουργείο Εξωτερικών.

«Μπορεί να προκληθεί πανικός .Θα χτυπήσουν εκεί που πονάει. Επόμενο χτύπημα να περιμένετε στον Τουρισμό. Ξενοδοχεία. Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα. Ο πιο επικίνδυνος πόλεμος είναι ο διαδικτυακός».

Ακόμη και τα κινητά των πολιτών. Χάκερ μας εξηγεί πόσο εύκολο είναι κάποιος που παίζει στα δάχτυλα το “σκοτεινό διαδίκτυο” να χτυπήσει και να κλέψει προσωπικά μας στοιχεία

«Δεν χρειάζεται καν να σε πλησιάσω , ένα κουμπί και μπορώ να δω όλα τα μηνύματά σου και να ακούσω όλες τις κλήσεις σου».

Οι Έλληνες anonymous προειδοποιούν τους Τούρκους ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές τους , τόσο  οι επιθέσεις θα γίνονται πιο ισχυρές. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι που θα φτάσουν…

 

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ