Φουλ του… μωρού φαίνεται πως θα γίνει στην οικογένεια Kardashian, καθώς η μητέρα της οικογένειας, Kris Jenner, θέλει να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, τη στιγμή που δύο από τις κόρες της μόλις απέκτησαν το δικό τους και ακόμα μία κυοφορεί!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Closer, η 62χρονη τηλεπερσόνα και ο 37χρονος σύντροφός της, Corey Gamble, σχεδιάζουν να υιοθετήσουν ένα παιδί και, για την ακρίβεια, ένα 5χρονο αγόρι, το οποίο έχουν ήδη βρει, σε ορφανοτροφείο του Λος Άντζελες.

Τα σχέδια της Kris, που εκτός από έξι παιδιά έχει και οκτώ εγγόνια, έρχονται στο φως δύο μήνες αφότου η Kim Kardashian απέκτησε το τρίτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, έναν μήνα αφότου η Kylie Jenner έγινε πρώτη φορά μαμά και λίγες ημέρες πριν γεννήσει η Khloe Kardashian!

«H Kris επιθυμεί ακόμα ένα παιδί από τότε που η μεγαλύτερη κόρη της, η Kourtney, έφερε στον κόσμο το πρώτο της εγγόνι, τον Manson, πριν από οκτώ χρόνια», επισημαίνει πηγή στο περιοδικό,  προσθέτοντας πως η Kris και ο Corey είναι στη διαδικασία συμπλήρωσης των σχετικών εγγράφων και δεν αποκλείεται η υιοθεσία να γίνει τον επόμενο μήνα.