Περιοδεία του Γιώργου Κουμουτσάκου στη Μεσσηνία!

Tην αποτίμηση των πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία της Μεσσηνίας θα απασχολήσει τον τομεάρχη του κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ. για τη Μεσσηνία, καθώς ο Γιώργος Κουμουτσάκος θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς.

Πιο αναλυτικά λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι Πέμπτης αναμένεται να επισκεφθεί τους φορείς της περιοχής στην Κυπαρισσία μετά από σύσκεψη με πολιτικά στελέχη, ενώ η χρονική στιγμή της καθόδου του τομεάρχη της Ν.Δ. στη Μεσσηνία αποκτά σημαντική αξία όχι μόνο για πολιτικές εκτιμήσεις αλλά κυρίως για να αφουγκραστεί τις ανάγκες του τόπου, σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει δείξει ενδιαφέρον για θέματα που απασχολούν και τις υποδομές της περιοχής, ενώ εκτός από τις επαφές με  τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. στη Μεσσηνία θα επισκεφθεί και το Δημαρχείο της Καλαμάτας, καθώς επιθυμεί να έχει μια γεύση από πρώτο χέρι για τα συμβαίνοντα στην έδρα του Νομού, αλλά κυρίως για την επόμενη αυτοδιοικητική αναμέτρηση το 2019.

Ο κ. Κουμουτσάκος την Παρασκευή θα είναι εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Καλαμάτας, παρουσία και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, μαζί με φορείς της πόλης.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ