Μπορεί να είναι μόλις 6 ετών, ωστόσο, η κόρη της Beyonce και του Jay Z φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά, τόσο στον κόσμο της μόδας, όσο και σε εκείνον των… αγορών!

Φορώντας χρυσό φόρεμα και χρυσή περούκα, προκειμένου να είναι ασορτί με τη μαμά της, η Blue Ivy παραβρέθηκε στο Wearable Art Gala στο Λος Άντζελες, μία φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η γιαγιά της, Tina Knowles, για την ενίσχυση του WACO Theater Center, ενός κέντρου εκπαίδευσης στις τέχνες και ενδυνάμωσης των μη προνομιούχων φοιτητών.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η 6χρονη φάνηκε πως έχει ταλέντο στις… επενδύσεις, καθώς πήρε μέρος στη δημοπρασία έργων τέχνης. Στην αρχή, προσέφερε 17.000 δολάρια για έναν πίνακα, ενώ όταν το «χτύπημα» ανέβηκε κι άλλο, σήκωσε το ταμπελάκι της πλειοδοτώντας για 19.000 δολάρια, με τον Jay Z να… την αποτρέπει με αστείο τρόπο από το να συνεχίσει την διεκδίκηση.

Ωστόσο, η μικρή δεν το έβαλε κάτω: λίγο αργότερα, προσφέροντας 10.000 δολάρια, απέκτησε ένα έργο τέχνης του Samuel Levi Jones από αποδομημένα ιατρικά και νομικά βιβλία!

Και να σκεφτείς πως η μητέρα της «χτύπησε» έναντι 17.000 δολαρίων ένα σετ σκουλαρίκια πάνθηρες Lorraine Schwartz…

Δείτε στα  βίντεο την εμφάνιση της μικρής και την δημοπρασία:

 

Beyoncé & Blue tonight. #wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beylite (@beylite) στις

Blue bids on a piece of art. #wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater Artist: @theprettyartist

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beylite (@beylite) στις